Renta: Dvosoban stan Preko Morače

Stan 2 Bedroom 2 Bathroom 100 ft2

Kontaktirajte nas

Stan se nalazi na jednom od najljepših bulevara u Podgorici, na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u dijelu grada Preko Morače. U neposrednoj blizini zgrade „Lordovka“ u kojoj je smješten ovaj ekskluzivan dvosoban stan nalazi se mnoštvo institucija, poznatih resotrana i kafea ali i prodavnica.

Stan je orijentisan prema bulevaru i prostire se na 100 m2. Od sadržaja u stanu su dnevni boravak, veoma osvijetljen, trpezarijski dio, kuhinja koja je ugradna i sa svom tehnikom. Stan posjeduje dvije komforne spavaće sobe koje su orijentisane prema dvorišnom dijelu zgrade, na južnu stranu, kupatilo i gostinski toalet.

Posebna pažnja posvećena je renoviranju i opremanju ovog stana. Sav namještaj je odlično uklopljen tako da doprinosi ugođaju boravka. Posebna pažnja posvećena je pažljivo odabranim detaljima i bojama. Takođe, sistem grijanja u stanu je pomoću toplotne pumpe i sistema podnog grijanja sa ventilacijom u svim prostorijama.

Pored opreme u stanu koja je na visokom nivou, lokacija je nešto što budućim zakupcima garantuje maksimalan komfor i udobnost života.