Renta: Jednosoban stan u zgradi Maxim

Stan 1 Bedroom 1 Bathroom 43 ft2

Kontaktirajte nas

Stan se nalazi u Moskovskoj ulici, u zgradi Maxim, u neposrednoj blizini Hrama Hristovog Vaskrsenja. Površine je 43 m2, i nalazi se na petom spratu. Iz hodnika se ulazi u sve stale prostorije u stanu. Dnevna soba je lijepo opremljena, ima kožnu garnituru i fotelju, TV uređaj sa priključenom kabovskom televizijom i internetom. U dijelu dnevne sobe nalazi se trpezarijski sto i stolice. Iz dnevne sobe izlazi se na terasu koja je okrenuta dvorišnom dijelu zgrade i sa koje se pruža pogled na Hram. Kuhina je zasebna prostorija, odvojena od dnevnog boravka. Kompletno je opremljena tehnikom, ima mašinu za pranje suđa, frizider, ugradnu rernu i plocu i aspirator. Ima dovoljno radne površine, a i posuđe je sastavni dio opreme u ovoj kuhinji.
Spavaća soba je komforna, sa bračnim krevetom i ormarom kao i ostaim sitnim inventarom. Kupatilo je sa kadom, opremljeno mašinom za pranje veša. Po potrebi zakupca, moguće je rentirati mjesto u podzemnoj garaži zgrade.
Stan se predviđen za najam na duži period, a lokacija i opremljenost stana budućem zakupcu garantuju ugodan boravak, čemu doprinost i činenica da se stan nalazi u blizini mnogih važnih insturucija, banaka ali takođe i restorana i kafića. Stan je useljiv od 01.07.2019.godine.