Renta: Opremljen jednosoban stan u City kvartu

Izdaje se jednosoban stan u City kvartu. Stan je površine 45m2, lijepo opremljen i funkcionalan. Sastoji se iz ulaznog hodnika, komforne dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Stan je opremljen svim uređajima, posuđem, posteljinom i spreman je za useljenje.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u Profesorskoj zgradi kod Delte

Prodaje se namješten, lux stan u Profesorskoj zgradi kod Delte. Stan je po strukturi jednosoban, površine 62 m2 i nalazi se na prvom spratu. Sastoji se iz ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i velike terase. Orijentisan ka zapadu.

Read more

Prodaja: Dvosoban stan u naselju Masline

Prodaje se dvosoban stan u kući u naselju Masline. Stan je površine 62 m2 i nalazi se na prvom spratu. Od prostorija posjeduje dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhonjom, dvije spavaće sobe. kupatilo i terasu.

Read more

Prodaja: Trosoban stan Preko Morače

Prodaje se trosoban, komforan stan u Momišićima, u Profesorskoj zgradi. Stan se nalazi na prvom spratu, površine 95 m2 i sledećeg rasporeda: ulazni hodnik, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, ostava, gostinski toalet, tri spavaće sobe i kupatilo. Stan je orijentisan dvostrano, istok- zapad i posjeduje dvije terase. Stan ima i svoj podrumski prostor. Stan je očuvan, potrebna je...

Read more

Renta: Jednosoban neopremljen stan na Starom Aerodromu

Izdaje se jednosoban stan na Starom Aerodromu, u zgradi Cijevne Komerc u blizini Voli marketa. Stan je površine 50m2 i nalazi se na trećem spratu. Izdaje se neopremljen, klimatizovan i sa kuhinjskim elementima. Slobodan za useljenje 01.05.2021.godine.

Read more

Renta: Opremljen jednosoban stan Preko Morače

Izdaje se kompletno opremljen jednosoban stan Preko Morače, u zgradi Normal na Bulevaru Džordža Vašingtona. Stan je površine 43 m2 i nalazi se na trećem spratu. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu, hodnik, kupatilo i terasu. Stan je orijentisan ka istoku.Useljiv od...

Read more

Prodaja: Jednosoban stan Preko Morače

Prodaje se jednosoban stan na odličnoj lokaciji Preko Morače u neposrednoj blizini Američke ambasade i Sportskog centra. Stan je površine 54m2 i nalazi se na drugom spratu stambene zgrade koja ima lift. Struktura stana: ulazni hodnik, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. Stan je orijentisan na južnu stranu i posjeduje dvije terase. Stan je u dobrom stanju, djelimično renoviran prije nekoliko...

Read more

Renta: Opremljena garsonjera u naselju Ljubović

Izdaje se opremljena garsonjera u naselju Ljubović, u zgradi Vagres. Garsonjera je površine 25 m2 i nalazi se u potkrovlju, u čitavom stanu su krovni prozori. Garsonjera je lijepo namještena i useljiva.

Read more