Prodaja: Garsonjera u izgradnji, Centar

Prodaje se garsonjera u izgradnji u objektu koji se nalazi u neposrednoj blizini Uprave prihoda, na obali Ribnice. Garsonjera se nalazi na prizemlju, projektovane površine 32,32 m2. Rok završetka radova predviđen je za 01.03.2022.godine.

Read more

Renta: Trosoban stan u Bloku VI

Izdaje se odličan, dvosoban stan u Bloku VI. Stan je površine 86m2 i nalazi se na drugom spratu. Stan sadrži komfornu dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, tri spavaće sobe, kupatilo i toalet. Stan je orijentisan jug-zapad i useljiv.

Read more

Prodaja: Trosoban stan na Pobrežju

Prodaje se trosoban stan na Pobrežju, u ulici Bracana Bracanovića. Stan je površine 92m2 i nalazi se na šestom spratu koji nije poslednji. Stan je u dobrom stanju, od prostorija sadrži hodnik, dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, tri spavaće sobe i terasu.Stan posjeduje i podrum od 3m2.

Read more

Renta: Luksuzan dvosoban stan Preko Morače

Izdaje se luksuuzan dvosoban stan u zgradi Zetagradnje gdje je bila Mljekara u Momišićima. Stan je površine 78m2 i nalazi se a četvrtom spratu. Stan se sastoji iz hodnika, dnevne sobe, trpezarije, ima dvije spavaće sobe, kupatilo i toalet. Stan je luksuzno i moderno opremljen, orijentisan je zapadno. Stan posjeduje i jedno garažno...

Read more