Renta: Lux trosoban stan u Centru

Izdaje se lux opremljen stan u Centru. Stan je površine 100m2 i nalazi se na petom spratu. Od prostorija posjeduje hodnik, dnevnu sobu sa kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo. Stan je orijentisan južno. Posjeduje i jedno garažno mjesto.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan na Zabjelu

Prodaje se jednosoban stan na Zabjelu, površine 48 m2. Stan se nalazi na petom posednjem spratu u stambenoj zgradi bez lifta. Sastoji se iz hodnika, dnevne sobe, kuhinje, kupatila, spavaće sobe i terase. Stan je orijentisan sjever-istok.

Read more

Prodaja: Garsonjera kod Vezirovog mosta

Prodaje se garsonjera 25m2 u zgradi kod Vezirovog mosta. Garsonejra se nalazi na trećem spratu, sadrži hodnik, dnevnu sobu sa kuhinjom, kupatilo i zastakljenu terasu.Prodaje se namještena, sa kompletnom kuhinjom, ugradnim plakarom i garniturom u dnevnoj sobi.

Read more

Renta: Dvosoban stan u Tološima

Izdaje se dvosoban stan, sprat porodične kuće u naselju Tološi. Stan je površine 85m2 i sastoji se iz hodnika, dnevne sobe, kuhinje, kupatila i dvije spavaće sobe. Stan je slobodan za useljenje od 01.maja 2021.godine.

Read more

Renta: Dvosoban stan u Momišićima

Izdaje se lijepo opremljen dvosoban stan na odličnoj lokaciji, u soliterima u Momišićima. Stan je površine 62m2 i nalazi se na petom spratu. Sadrži ulazni hodnik, kuhinju sa ostavom, trpezariju, dnevnu sobu, dvije spavaće sobe, kupatilo i dvije terase.

Read more