Renta: Opremljen jednosoban stan u City kvartu

Izdaje se jednosoban stan u City kvartu. Stan je površine 43m2, lijepo opremljen i funkcionalan. Sastoji se iz ulaznog hodnika, komforne dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Stan je opremljen svim uređajima, posuđem, posteljinom i spreman je za useljenje.

Read more

Renta: Opremljena garsonjera na Zabjelu

Izdaje se kompletno opremljena garsonjera na Zabjelu, u ulici Iva Vizina iza Doktaša. Garsonjera je površine 20 m2 + 7m2 terase, u polu suterenu zgrade, useljiva.

Read more

Renta: Luksuzan jednosoban stan u Central Pointu

Izdaje se luksuzan, jednosoban stan u Central Pointu. Stan je površine 47m2, moderno opremljen i funkcionalan. Sastoji se iz ulaznog hodnika, komforne dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Stan je opremljen svim uređajima, posuđen, posteljinom i spreman je za useljenje. Zgrada ima dva lifta, ulaz je uredan i održava...

Read more

Prodaja: Dvosoban stan u City kvartu

Na prodaju dvosoban, namješten, komforan stan u zgradi Čelebić u City kvartu. Stan je površine 86m2 i sledeće strukture: ulazni hodnik, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom i izlazom na jednu terasu, dva kupatila i dvije spavaće sobe koje izlaze na drugu terasu. U cijenu stana uračunato je i garažno...

Read more

Renta: Opremljena garsonjera u City kvartu

Izdaje se opremljena garsonjera površine 30m2 u City kvartu. Garsonjera se nalazi na prvom spratu u zgradi gdje je Mandarina. Namještena i useljiva, orijentisana južno, pogodna i za kancelariju.

Read more

Renta: Opremljen, jednosoban stan u Dalmatinskoj ulici

Izdaje se opremljen, jednosoban komforan stan u Dalmatinskoj ulici. Stan je površine 52m2 i nalazi se na orvom spratu. Veoma lijepo je opremljen, sastoji se iz hodnika, dnevne sobe, kuhinje, ostave, spavaće sobe i kupatila. Stan je južno orijentisan.

Read more

Prodaja: Dvosoban stan na Starom Aerodromu

Prodaje se dvosoban stan u Splitskoj zgradi na Starom Aerodromu. Stan je po strukturi dvosoban i nalazi se na petom spratu, u potkrovlju stambene zgrade koja nema lift. Stan je površine 59 m2 + dvije terase i sledećeg je rasporeda: ulazni hodnik, gostinski toalet, ostava, dnevna soba sa trpezarijom, posebno kuhinja, dvije spavaće sobe, dvije terase i kupatilo. Stan je orijentisan sjever-zapad. U dobrom je stanju, kompletno je renoviran a u spavaćim sobama i u dnevnoj su krovni Velux prozori. Stan se prodaje...

Read more

Renta: Poslovni prostor Preko Morače

Izdaje se odličan poslovni prostor Preko Morače, površine 142 m2. Prostor se nalazi na prvom spratu i sadrži osam kancelarija, rek sobu, dva mokra čvora i čajnu kuhinju.

Read more