Renta: Opremljen jednosoban stan u City kvartu

Izdaje se luksuzno opremljen jednosoban stan u City kvartu. Stan je površine 43 m2 i smješten je na četvrtom spratu, komforan, moderno opremljen namještajem i svim kućnim aparatima, ugradnom kuhinjom sa posuđem, klima uređajem. Stan je useljiv, izdaje se na duži period.

Read more

Renta: Neopremljen jednosoban stan u Central Pointu

Izdaje se neopremljen, jednosoban stan u Central Pointu,u zgradi preko puta City Malla. Stan je površine 50 m2, osunčan, orijentisan južno. Sadrži hodnik, ostavu, dnevnu sobu, kuhinju sa kuhinjskim elementima, kupatilo i terasu. Stan se izdaje za kancelarije ili stanovanje.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u Momišićima

  Stan se nalazi u Profesorskoj zgradi u Momišićima, u neposrednoj blizini osnovne škole „Sutjeska“. Površine je 56 m2 + terasa i nalazi se na prvom spratu. Stan se sastoji iz ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i terase. Stan je orijentisan ka sjeveru. Stan je renoviran tako da nisu potrebna ulaganja. Terasa je zastakljena. Stan posjeduje svoj podrumski...

Read more

Prodaja: Jednosoban stan kod Sahat kule

  Prodaje se kompletno renoviran, jednosoban stan u stambenoj zgradi kod Sahat kule. Stan je površine 47 m2 i nalazi se na drugom spratu. Kompletno je renoviran, promijenjene su vodovodne i elektro instalacije i prilikom renoviranja stanu je pripojena terasa. Od sadržaja stan ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju odvojenu šankom, spavaću sobu i kupatilo. Stan je klimatizovan sa dva inverterska klima...

Read more

Renta: Kancelarije u ulici Slobode

  Izdaje se prostor u strogom centru grada, u ulici Slobode,površine 48 m2. Prostor se nalazi na drugom spratu, renoviran i neopremljen.Sastoji se iz dvije kancelarije, kupatila i dvije terase. Prostor je klimatizovan.

Read more