Prodaja: Dvosoban stan u zgradi Galenike

Stan se nalazi u zgradi Galenike,u neposrednoj blizini Mall of Montenegra i hotela Ramada. Stan je dvosoban, površine 75 m2 + dvije terase. Posjeduje dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, tri spavaće sobe, toalet, kupatilo. Stan je orijetisan sjever – jug i svaka soba ima izlaz na terasu. Stan se nalazi na drugom spratu, u zgradi koja nema lift. U izvornom je stanju i potrebno je renoviranje. Stan posjeduje i svoj...

Read more

Renta: Opremljen jednosoban stan na Starom Aerodromu

Izdaje se opremljen stan na Starom Aerodromu u zgradi Normala. Stan se nalazi na četvrtom spratu, površine 36m2 i sledećeg je rasporeda: hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i terasa. Stan je useljiv od 01.03.2021.godine i izdaje se na duži period.

Read more

Renta: Opremljena garsonjera kod Gintaša

Izdaje se opremljena garsonjera kod Gintaša, u ulici Mitra Bakića. Garsonjera je površine 30m2 i nalazi se na petom spratu. Sastoji se iz hodnika, dnevne sobe, kupatila i terase. Useljiva.

Read more

Renta: Opremljen jednosoban stan na Starom Aerodromu

Izdaje se odlično opremljen stan na Starom Aerodromu u zgradi Normala. Stan se nalazi na prvom spratu, površine 37m2 i sledećeg je rasporeda: hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i velika terasa. Stan je južno orijentisan.

Read more

Renta: Poslovni prostor u Centru

Izdaje se poslovni prostor u poslovnoj zgradi u centru Podgrice. Poslovni prostor je površine 42 m2 i nalazi se na prvom spratu. Sastoji se iz dvije opremljene kancelarije, kuhinje i mokrog čvora.

Read more