Prodaja: Parcela na Zabjelu

Prodaje se parcela na Zabjelu, u ulici Vojistavljevića, u blizini Volvoxa. Parcela je ukupne površine 4.808 m2, predviđena je gradnja stambeno-poslovnog objekta P+3, bruto građevinske površine 8119 m2.

Read more

Prodaja: Dvosoban stan na Tuškom putu

Prodaje se nov, dvosoban stan na Tuškom putu, na Bulevaru Stanka Radonjića u zgradi Čistoće. Stan je površine 55 m2 i nalazi se na visokom prizemlju.Sadrži dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, gostinski toalet i dvije spavaće sobe. Stan je kompletno namješen novim stvarima i tako se i prodaje.

Read more

Prodaja: Kuća u Danilovgradu, naselje Martinići

Prodaje se kuća u Danilovgradu, u naselju Martinići. Kuća je površine 78m2 po listu nepokretnosti, 118m2 je korisn površina, i sastoji se iz prizemlja i sprata. Kuća je čvrsta gradnja, i strukture je trosobnog stana. U prizemlju se nalazi dnevna soba, trpezarija, kuhinja, jedna spavaća soba i kupatilo, dok su na spratu tri prostorije. Sprat je nezavršen, u grubim radovima. Kuća je uknjižena, vlasništvo 1/1 i posjeduje građevinsku dozvolu. Nalazi se na 840m2 placa pod voćem. Na placu je i pomoćni obkekat od...

Read more