Renta: Trosoban stan Preko Morače

Izdaje se luksuzno namješten stan u zgradi Zetagradnje na mjestu bivše Mljekare, u Momišićima. Stan je površine 107 m2, svijetao i prozračan, posjeduje hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, tri spavaće sobe, dva kupatila i vešeraj. Za stanare je obezbijeđeno i jedno garažno mjesto.

Read more

Renta: Opremljena garsonjera u City kvartu

Izdaje se kompletno opremljena garsonjera u City kvartu, u zgradi Čelebić. Garsonjera se nalazi na petom spratu, 31 m2, istočno je orijentisana i gleda na tržni centar Delta City. Garsonjera je 10.02.2021.godine izdata na dvanaest mjeseci.

Read more

Renta: Dvosoban, opremljen stan u City kvartu

Izdaje se opremljen, dvosoban stan u Siti kvartu, u neposrednoj blizini restorana Per Sempre. Stan je površine 65m2 i nalazi se na četvrtom spratu. Od sadržaja posjeduje hodnik, dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na terasu, dvije spavaće sobe i kupatilo. U stanu ima split sistem klimatizacije. Stan posjeduje i jedno parking mjesto u...

Read more

Prodaja: Dvosoban stan na Zabjelu

Dvosoban, renoviran stan povrsine 56 m2 nalazi se na prvom spratu u soliteru na Zabjelu. Od prostorija ima ulazni hodnik, dnevnu sobu, kuhinju,dvije spavace sobe, kupatilo. Ima dvije terase. Kuhinja i ugradni plakar ostaju u stanu.

Read more

Prodaja: Trosoban stan u Bloku V

Prodaje se trosoban stan u Bloku V u vojnoj zgradi. Stan je ukupne površine 100 m2 i od prostorija posjeduje hodnik, dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo, gostinski toalet, tri spavaće sobe, radnu sobu i dvije lođe. Stan je renoviran i u dobrom stanju. Orijentisan trostrano, jug-sjever-istok i nalazi se na petom...

Read more

Renta: Dvosoban neopremljen stan u City kvartu

Izdaje se odličan dvosoban stan u zgradi Čelebić u City kvartu, iznad Gardena. Stan je površine 65 m2 i nalazi se na šestom spratu. Od prostorija sadrži ulazni hodnik, dnevnu sobu sa kuhinjom, kupatilo, dvije spavaće sobe, toalet i vešeraj. U stanu ima kompletno opremljena kuhinja i tri klima uređaja. Izdaje se na duži period. Stan je orijentisan...

Read more

Renta: Opremljen jednosoban stan na Pobrežju

Izdaje se kompletno opremljen jednosoban stan na Pobrežju, u zgradi Ljuba Zeca. Stan se nalazi na osmom spratu, dupleks i površine je 38 m2. Stan je od 01.02.2021. izdat na godinu dana.

Read more

Renta: Poslovni prostor Preko Morače

Izdaje se odličan poslovni prostor Preko Morače, površine 142 m2. Prostor se nalazi na prvom spratu i sadrži sedam kancelarija,dva mokra čvora i čajnu kuhinju.

Read more