Prodaja: Kuća u Fundini

Prodaje se kuća u naselju Fundina, 13km od centra Podgorice. Kuća je površine 200 m2, prizemlje i sprat, sa prelijepim uređenim i kulitivisanim dvorištem i nalazi se na 1.300 m2 placa. Kuća je strukture dvosobnog stana a posjeduje i dodatne sadržaje, bilijar salu i ostavu od...

Read more

Renta: Jednosoban nov stan u Central Pointu

Izdaje se neuseljavan, kompletno opremljen stan u Central Pointu. Stan se nalazi u neposrednoj blizini dva tržna centra, Delta City i City Mall. Površine 40m2, južno je orijentisan i nalazi se na četvrtom spratu. Stan je slobodan i useljiv, izdaje se na period od godinu dana.

Read more

Renta: Opremljen jednosoban stan Preko Morače

Izdaje se jednosoban, opremljen stan Preko Morače u zgradi Mantre. Stan je renoviran, površine 40 m2 i nalazi se na drugom spratu. Od prostorija posjeduje ulazni hodnik, dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu.

Read more

Renta: Luksuzan, četvorosoban stan Preko Morače

Izdaje se ekskluzivan, četvorosoban stan Preko Morače, u zgradi Normala. Stan je površine 145 m2, kompletno je luksuzno opemljen i posjeduje jedno garažno mjesto. Stan se izdaje na period od minimum dvije godine.

Read more

Prodaja: Trosoban duplex Preko Morače

Prodaje se duplex stan Preko Morače, u Dalmatinskoj ulici u neposrednoj blizini Bazara. Stan se nalazi na drugom spratu, površine je 98 m2 u dva nivoa. U prvom nivou nalazi se dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo i terasa. Na drugom nivou nalaze se dvije sobe, kupatilo i balkon.

Read more

Renta: Kancelarija Preko Morače

Izdaje se opremljena, klimatizovana kancelarija Preko Morače, u neposrednoj blizini Ministarstva odbrane. Kancelarija je površine 25m2 i nalazi se na prizemlju, jedna cjelina i mokri čvor. Ima zaštitnu roletnu na ulazu.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u City Keju

Prodaje se jednosoban stan u novogradnji. Stan je površine 43 m2 i nalazi se u drugoj zgradi naselja City Kej u Zagoriču. Stan se sastoji iz ulaznog hodnika u kome je ugradni plakar. Dnevna soba je jedna cjelina sa trpezarijom i odlično urađenom luksuznom kuhinjom, rađenom po mjeri. Spavaća soba je komforna, ima izlaz na terasu. Sav namještaj u stanu je moderan i ostaje budućem vlasniku ove nekretnine.Stan se nalazi na osmom poslednjem...

Read more

Renta: Jednosoban stan u Centru

Izdaje se kompletno opremljen, jednosoban stan 56 m2, u stambenoj zgradi u Centru grada, u zgradi gdje je Forum,na trećem spratu. Stan je kompletno namješten i izdaje se na duži period.    

Read more