Prodaja: Jednosoban stan u Tološima

Stan se nalazi u Tološima, u stambenoj zgradi u Trebinjskoj ulici. Stan je površine 51 m2 i nalazi se na drugom spratu. Sadrži komfornu dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. Stan se prodaje sa ugradnom kuhinjom i plakarima. Ima zastakljenu terasu.

Read more

Renta: Dvosoban, renoviran stan u zgradi Bastona

Dvosoban, kompletno renoviran stan za izdavanje u zgradi Bastona kod Velike Pijace. Stan je površine 69m2 + dvije terase i nalazi se na šestom spratu koji nije poslednji. Stan je komforan, sadrži hodnik sa plakarima i cipelarom, dnevnu sobu, trpezariju, kompletnu luksuznu, ugradnu kuhinju sa tehnikom, dvije spavaće sobe od kojih je jedna sa ugradnim plakarom, toalet i kupatilo opremljeno kupatilskim namještajem i sa veš mašinom. Stan izlazi na dvije terase, jedna je iz dnevne sobe a druga iz jedne od spavaćih soba i orijentisan je...

Read more

Renta: Jednosoban stan na Malom brdu

  Kompletno namješten, jednosoban stan površine 52 m2 nalazi se na prvom spratu u stambenoj zgradi u blizini galerije Most, na Malom brdu. Stan se sastoji iz hodnika, dnevne sobe, kuhinje, kupatila, spavaće sobe i terase. U stanu ima internet i kablovska.

Read more