Renta: Opremljen jednosoban stan u City kvartu

Izdaje se moderno opremljen, jednosoban stan u City kvartu kod Super Volija. Stan je površine 52m2 i nalazi se na petom spratu. Od sadržaja posjeduje hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. U stanu ima internet i kablovska.

Read more

Renta: Poslovni prostor u Central Pointu

Poslovni prostor se nalazi u novoj zgradi Zetagradnje u ulici Marka Radovića, preko puta City Malla. Poslovni prostori se nalazi u drugoj zgradi, lameli E. Orijentisan je južno, gleda na dvorište. Površine je 110 m2 i u sivoj je fazi.

Read more

Renta: Jednosoban stan u Siti kvartu

Izdaje se opremljen, jednosoban stan u City kvartu u zgradi Čelebić kod K sporta. Stan je površine 45 m2 i nalazi se na prvom spratu. Od prostorija posjeduje ulazni hodnik, dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i spavaću sobu. Stan izlazi na veliku terasu i orijentisan je na dvorišnu stranu...

Read more

Renta: Jednosoban opremljen stan u centru

Izdaje se jednosoban stan površine 42 m2 u centru Podgorice, u biznis centru Nikić. Stan se nalazi na šestom spratu. Od prostorija posjeduje hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. U stanu ima internet i kablovska. Južna strana.

Read more