Renta: Lux jednosoban stan sa garažom u City kvartu

Izdaje se lux opremlljen, jednosoban stan u City kvartu u zgradi Čelebić pored Super Volija. Stan je površine 44 m2, i sledećeg rasporeda: ulazni hodnik, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i terasa. Za zakupce je obezbijeđeno jedno parking mjesto u garaži.

Read more

Renta: Kancelarije u Centru

Izdaje se kancelarijski prostor u centru, na uglu ulice Slobode i Vuka Karadžića. Prostor je površine 84 m2 i nalazi se na prvom spratu. Sastoji se iz tri prostrane kancelarije, dva hodnika, toalet i dva balkona. Jedan od balkona gleda na Ul. „Slobode“, a drugi na Ul. „Vuka Karadzica“. Prostor se izdaje na duzi vremenski period, slobodan je od 01.11.2020.godine. Pogodan za kancelarijski prostor bilo kojih namjena, advokatske kancelarije, stomatolosku ordinaciju i...

Read more

Prodaja: Poslovni prostor u Tološkim apartmanima

Prodaje se poslovni prostor u ulici Baku, u Tološkim apartmanima. Prostor je površine 35 m2, prizemlje, sastoji se iz jedne prostorije, kuhinje i mokrog čvora. Prostor je orijentisan dvorišno.

Read more

Renta: Jednosoban stan u Centru

Izdaje se komforan, jednosoban stan u zgradi biznis centra Nikić u centru grada. Stan je površine 53 m2 i nalazi se na trećem spratu. Od prostorija posjeduje ulazni hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. Kompletno je opremljen i useljiv.

Read more

Renta: Jednosoban stan kod Hrama, u Moskovskoj ulici

Izdaje se lijepo opremljen jednosoban stan u zgradi Cijevne Komerc u Moskovskoj ulici. Stan je površine 50 m2 i nalazi se na drugom spratu. Od prostorija posjeduje dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, spaavću sobu, hodnik i kupatilo. Orijentisan je istočno, gleda na Moskovsku ulicu. Useljiv je i izdaje se na duži...

Read more

Prodaja: Kuća – parcela u Centru,u Vučedolskoj ulici

Prodaje se kuća – parcela u strogom centru Podgorice, u Vučedolskoj ulici. Parcela je ukupne površine 335 m2 i na parceli je prizema kuća površine 119 m2 sa 216 m2 dvorišta. Prema važećim urbanističkim uslovima a predmetnoj parceli moguće je izgradiit objekat strukture S+P+4 i ukupne bruto građevinke površine 1321 m2. Planirana dubina objekta je 15 m a širina je 9,6 m. Namjena objekta je stanovanje sa poslovnim...

Read more

Renta: Lux jednosoban stan u City kvartu

Izdaje se lux opremljen jednosoban stan u City kvartu u zgradi Zetagradnje. Stan je površine 54 m2 i nalazi se na četvrtom spratu. Od prostorija posjeduje hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhiju, spavaću sobu i kupatilo.

Read more

Renta: Opremljen, nov, jednosoban stan u Central Pointu

Nov i moderno opremljen jednosoban stan površine 50 m2 nalazi se na drugom spratu zgrade Zetagradnje preko puta City Malla i Delte. Stan se sastoji iz dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, kupatla i terase. Orijentisan je južno.

Read more