Prodaja: Nov, jednosoban stan na Cetinju

Prodaje se jednosoban stan u zgradi pored Austrijskog poslanstva na Cetinju. Stan se nalazi u novogradnji, površine je 48 m2 na trećem spratu. Orijentisan na dvorišnu stranu zgrade. Stan je moguće zamijeniti za Podgoricu ili Budvu.

Read more

Prodaja: Nov, dvosoban stan na Cetinju

Stan se nalazi u stambenoj zgradi lociranoj pred Austrijskog poslanstva. Površine je 55 m2 i nalazi se na trećem spratu. Stan je veoma osvijetljen i lijepog rasporeda, od prostorija posjeduje dnevnu sobu u okviru koje je trpezarija i kuhinja, hodnik, kupatilo i dvije spavaće sobe . Stan je nov i neuseljavan. Posjeduje ostavu, odnosno drvarnicu površine 6 m2. Orijentisan prema dvorišnoj strani zgrade. Postoji mogućnost zamjene za odgovarajući stan na...

Read more

Prodaja: Jednosoban stan Preko Morače

Prodaje se jednosoban stan Preko Morače, u ulici Svetozara Markovića. Stan je ukupne površine 63 m2 i nalazi se na trećem spratu koji nije poslednji. U zgradi nema lift. Stan posjeduje hodnik, dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, spavaću sobu i dvije terase. Orijentisan istok...

Read more

Renta: Jednosoban stan u City kvartu

Izdaje se opremljen jednosoban stan 46 m2 u zgradi Zetagradnje u City kvartu. Stan je namješten i izdaje se na duži period.

Read more

Renta: Dvosoban stan u City kvartu

Izdaje se namješten, dvosoban stan 65 m2 u zgradi Čelebić u City kvartu. Stan posjeduje ulazni hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, dva kupatila i dvije spavaće sobe. Izlazi na veliku terasu od cc 20 m2 i nalazi se na prvom spratu.

Read more