Renta: Dvosoban stan u naselju Masline

Izdaje se dvosoban, opremljen stn u naselju Masline u ulici Prva Proleterska. Stan je površine 80 m2 i nalazi se na prvom spratu. Od prostorija posjeduje hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, dva kupatila i dvije spavaće sobe. Klimatizovan je invereterskim klimama a ima i centralno grijanje na struju. Uz stan su obezbijeđena i 3 parking...

Read more

Prodaja: Nov, jednosoban stan na Tuškom putu

Nov, jednosoban stan površine 47 m2 nalazi se na Tuškom putu, na Bulevaru Stanka Radonjića. Stan je na trećem spratu. Od prostorija posjeduje hodnik dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. Stan je nov, neuseljavan.

Read more

Prodaja: Imanje u Bijelom Polju

Prodaje se imanje u Bijelom Polju, u mjestu Cerovo, na oko 3 km od centra grada. Imanje se prostire na 14.000 m2 od čega je dio bukova šuma a oko 4000 m2 je livada sa planatažama maline i šljive. Lokacija je pogodna za etno selo.

Read more

Renta: Dvosoban, opremljen stan u City kvartu

Izdaje se kompletno opremljen, dvosoban stan u City kvartu u zgradi do Per Sempre restorana. Stan je površine 65 m2 i nalazi se na četvrtom spratu. Od prostorija poseduje hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, kupatilo i dvije spavaće sobe. Stan posjeduje jedno garažno mjesto.

Read more

Prodaja: Dvosoban stan na Cetinju

Prodaje se odličan, dvosoban stan u centru Cetinja, kod Autobuske stanice. Stan je površine 88 m2 i nalazi se na prvom spratu. Renoviran je i namješten, a od sadržaja posjeduje ulazi hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, dvije spavaće sobe, kupatilo i terasu. Stan ima i 25 m2 podruma.

Read more