Renta: Opremljena garsonjera u City kavrtu

Izdaje se namještena garsonjera površine 32 m2 u City kvartu. Garsonjera se nalazi u zgradi Čelebić iznat kafića Pinta, na četvrtom spratu. Kompletno je namještena i izdaje se na duži period.

Read more

Prodaja: Plac u Danilovgradu, naselje Ćurilac

Plac površine 2450 m2 nalazi se odmah iza preduzeća Montenomaks, preko puta motela Pejović, u blizini salona Fiat Iveco Montenegro. Cijeli plac je ravnica, ne plavi. Udaljen je 300 m od glavnog puta. Pogodan za sve namjene stanovanje, poljoprivrednu djelatnost, stovarišta, skladišta,...

Read more

Renta: Dvosoban, namješten stan na Zabjelu

Izdaje se opremljen, dvosoban stan na Zabjelu, u zgradi optike Jovović. Stan je površine 75 m2, kompletno je renoviran i nalazi se na prvom spratu. Od prostorija ima hodnik, kupatilo, dvije spavaće sobe, dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju.

Read more

Renta: Opremljen, dvosoban stan na Starom Aerodromu

Izdaje se opremljen, dvosoban stan 83 m2 na Starom Aerodromu. Stan se nalazi u zgradi Vukovarka, u blizini osnovne škole i novog vrtića. Od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, dvije spavaće sobe, kupatilo i terasu. Stan je kompletno opremljen.

Read more

Renta: Kuća u Maslinama

Kuća se nalazi u naselju Masline,u ulici Emila Zole. Kuća je površine 75 m2 i ima strukturu dvosobnog stana. Od prostorija posjeduje hodnik, konforan dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, dvije spavaće sobe i kupatilo. Kuća se nalazi na uređenom placu površine 1056m2. Dvorište je sređeno i kultivisano, ograđeno kamenom ogradom sa tri kapije i obezbijeđenim prostorom za parking. Pored kuće izgrađen je još jedna objekat, ljetnja kuća koja se sastoji iz dnevnog boravka sa kuhinjom i kupatila. Takođe iza kuće postoji treci objekat koju je u funkciji garaže. Kuća je u odličnom stanju, opremljena i klimatizovana i ima centralno grijanje sa radijatorima u svakoj prostoriji, mašine za pranje i za sušenje...

Read more