Prodaja: Parcela u Kumboru

Prodaje se atraktivan plac površine 2.600 m2 u Herceg Novom, naselje Kumbor u neposrednoj blizini kompleksa Porto Novi. Plac je urbanizovan a prema važećim UT uslovima na placu je dozvoljena gradnja objekta strukture Su+P+3 odnosno bruto razvijene površine 2100 m2. Plac se nalazi uz glavni put i ima pogled na...

Read more

Prodaja: Plac u Danilovgradu

Plac se nalazi u Danilovgradu, u naselju Jastreb. Površina placa je 5501 m2, prilaz je asfaltni put. Postoji mogućnost zamjene za odgovarajući stan u Podgorici.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u Centru, u Karađorđevoj ulici

Stan se nalazi u strogom centru, u stambenoj zgradi do nove Vlade, u Karađorđevoj ulici. Stan je površine 61 m2 + dvije terase i nalazi se na prvom spratu. Od prostorija posjeduje hodnik, dnevnu sobu kuhinju i trpezariju koje izlaze na jednu terasu, kupatilo i spavaću sobu koja izlazi na drugu terasu. Orijentosan sjever-zapad. Stan nije adaptiran, idealan kako za život tako i kao kancelarijski...

Read more

Prodaja: Parcela u Kolašinu

Prodaje se parcela površine 5.608 m2 u Kolašinu, u naselju Radigojno. Plac se nalazi uz izvor, pored fabrike vode Acqua Bianca. Prilaz do placa je asflatni put. Moguća je prodaja i u manjim parcelama.

Read more

Renta: Dvosoban. lux opremljen stan u City kvartu

Izdaje se opremljen, dvosoban stan u City kvartu u zgradi Zetagradnje gdje je Hangar bar. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, trpezarije sa kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupatila. Stan posjeduje jedno garažno mjesto.

Read more

Renta: Dvosoban stan u Gorici C

Stan se nalazi u Gorici C, u stambenoj zgradi u blizini Britanske Ambasade. Nalazi se na visokom prizemlju, površine 72 m2 i ima veliku, otvorenu terasu od 60 m2. Stan je luksuzno opremljen, sa dva kupatila, dvije spavaće sobe, ima dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinju.

Read more

Renta: Jednosoban, neopremljen stan ispod Gorice

Izdaje se jednosoban stan, 43 m2 u stambenoj zgradi ispod Gorice, na drugom spratu. Stan je neopremljen, ima opremljenu kuhinju sa tehnikom, mašinom za pranje suđa i šporetom, i klima uređaj. Ispred zgrade je obezbijeđeno jedno parking mjesto.

Read more

Prodaja: Dvosoban stan na Cetinju

Prodaje se nov, neuseljavan dvosoban stan na Cetinju, u naselju Donje Polje, na 500 m od hotela Grand. Stan je površine 62 m2 i nalazi se na trećem spratu. Od sadržaja posjeduje hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, dvije spavaće sobe i terasu. Orijentisan sjever-istok.

Read more