Renta: Garsonjera u Centru, kod hotela Ziya

Izdaje se namještena, klimatizovana garsonjera u centru grada, u stambenoj zgradi kod hotela Ziya. Garsonjera se nalazi na visokom prizemlju i površine je 25 m2. Nema terasu, Useljiva je i izdaje se na duži period.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u izgradnji ispod Ljubovića

Prodaje se jednosoban stan u izgradnji, u zgradi Normal ispod brda Ljubović. Stan se nalazi na šestom spratu i površine je 48,91 m2. Stan je orijentisan na istočnu stranu, prema školi. Useljenje je planirano u julu 2021.godine.

Read more

Renta: Jednosoban stan u Budvi

Izdaje se opremljen, jednosoban stan povšrine 40 m2 u Budvi, u stambenoj zgradi kod Opštine. Stan se sastoji is dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe i kupatila. Kompletno je opremljen. Stan je useljiv i izdaje se na duži period.

Read more

Renta: Jednosoban stan Preko Morače u Univerzitetskoj zgradi

Izdaje se komforan, jednosoban stan površine 50 m2 Preko Morače, u Bulevaru Džordža Vašingtona u Univerzitetskoj zgradi. Stan se nalazi na prvom spratu, od prostorija posjeduje hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu. Stan ima obezbijeđeno jedno parking mjesto.

Read more

Renta: Dvosoban stan u zgradi Maxim, Preko Morače

Izdaje se odlično opremljen, dvosoban stan u stambenoj zgradi u blizini Hrama. Stan je površine 72 m2 i nalazi se na petom spratu. Od prostorija ima ulazni hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, dvije spavaće sobe, kupatilo, gostinski toalet i dvije terase. Stan je useljiv i izdajese na duži period.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u izgradnji, ispod Ljubovića

Prodaje se jednosoban stan u izgradnji, u zgradi Normal ispod brda Ljubović. Stan se nalazi na šestom spratu i površine je 47,78 m2. Stan je orijentisan na istočnu stranu, prema školi. Useljenje je planirano u julu 2021.godine.

Read more

Renta: Jednosoban stan u City kvartu

Izdaje se namješten, jednosoban stan 53 m2 u zgradi Čelebić u City kvartu, preko puta kafća Hanter. Stan je u potpunosti opremljen, slobodan za useljenje od 15.05.2020.godine.

Read more

Prodaja: Garsonjera u Budvi

Prodaje se nova garsonjera u izgradnji u Budvi, u kompleksu Old Bakery. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini brda Dubovica i Topliškog puta. Garsonjera je površine 30 m2 i nalazi se na trećem spratu. Useljenje je planirano u junu 2020.godine.

Read more