Renta: Poslovni prostor u City kvartu

Izdaje se sređen poslovni prostor povšrine 180 m2 u zgradi Zetagradnje u City kvartu. Poslovni prostor je sređen, sastoji se iz dva nivoa. Nalazi se na uglu zgrade. Višenamjenski.

Read more

Prodaja: Plac u Kotoru, naselje Muo

Prodaje se plac, 212 m2 u ribarskom naselju Muo u Kotoru. Plac je na lijepom mjestu, ima pogled na more i na Stari grad.

Read more

Prodaja: Parcela u Kotoru

Urbanistička parcela površine 340 m2 nalazi se u Kotoru,u naselju Kavač. Prema planu, na parceli je moguće izgraditi objekat za stanovanje, strukture P+ 2 +Pk. Bruto građevinska površina objekta je 290 m2, u osnovi 84 m2. Parcela se nalazi u put, i cijelom dužinom izlazi na...

Read more

Renta: Jednosoban stan Preko Morače u zgradi Zetagradnje

Izdaje se opremljen, jednosoban stan u zgradi Zetagradnje kod Palade. Stan je površine 50 m2 i nalazi se na petom spratu. Stan posjeduje ulazni hodnik, dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom i izlazom na terasu, spavaću sobu i kupatilo. Stan je klimatizovan, i odmah useljiv. Izdaje se na duži period.

Read more

Prodaja: Nov, jednosoban stan na Tuškom putu

Prodaje se nov, jednosoban stan površine 54 m2, koji se nalazi u novogradnji, u Opštinskoj zgradi na Tuškom putu, na Bulevaru Stanka Radonjića. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, kuhinje, hodnika, spavaće sobe i kupatila. Veoma je svijetao i osunčan, južna je...

Read more