Prodaja: Plac u naselju Bioče

Na prodaju 1271 m2 placa, u neposrednoj blizini restorana Mijović, u naseju Bioče nadomak Podgorice udaljenom 12 km od grada. Prilaz placu je asfaltni put.

Read more

Prodaja: Poslovni prostor u Dalmatinskoj ulici

Poslovni prostor se nalazi u u Dalmatinskoj ulici u zgradi In-Con. Prostor je u sivoj fazi, sastoji se iz dva nivoa, prizemlje 190 m2 i suteren 320 m2. Prostor je višenamjenski.

Read more

Prodaja: Dvosoban stan kod Velike Pijace

Stan se nalazi u srednjem soliteru iznad Gintaša, na trinaestom spratu koji nije poslednji. Stan je površine 55 m2 + tri terase, bruto 64 m2. Stan je komforan, od prostorija posjeduje hodnik, kupatilo, kuhinju, trpezariju,dnevnu sobu i dvije spavaće sobe. Stan ima tri terase, iz svake prostorije. Potrebna je adaptacija, stan se prodaje bez namještaja. Ulaz i zgrada se redovno održavaju, u zgradi funkcionišu dva lifta. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, blizu tržnica, pijace, autobuske i željezničke stanice, vrtića i...

Read more

Renta: Jednosoban stan Preko Morače

Stan se nalazi u zgradi Lovćeninvesta, u ulici Jovana Tomaševića. Stan je povšine 43 m2 i nalazi se na četvrtom spratu. Stan je kompletno opremljen, sređen, slobodan je za useljenje i izdaje se na duži period.

Read more

Izdaje se dvosoban stan kod Vezirovog mosta

Izdaje se dvosoban stan površine 74 m2 , smješten na prvom spratu u zgradi Marinović kod Vezirovog mosta. Stan se sastoji iz dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila. Stan je orijentisan istok-zapad. Kompletno je opremljen i izdaje se na duži period.

Read more

Renta: Lux dvosoban stan ispod Ljubovića

Izdaje se dvosoban, lux namješten stan ispod Ljubovića u zgradi Cijevne Komerc, u blizini Kineske Ambasade. Stan se nalazi na prvom spratu i površine je 73 m2. Stan se sastoji iz dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, ima dvije spavaće sobe, kupatilo. Kompletno je opremljen novim namještajem i izdaje se na duži...

Read more

Prodaja: Plac u Dalmatinskoj ulici, u blizini marketa Laković

Plac je površien 693 m2 i nalazi se u Dalmatinskoj ulici kod marketa Laković. Urbanizovan je i na placu je moguće izgraditi objekat bruto građevinske površine 589 m2, prizemlje i dva sprata. Parcela ima prilaz putu sa dvije strane. Plac ima sve komunalne priključke.

Read more

Prodaja: Plac u naselju Masline

Plac površine 1187 m2 nalazi se u naselju Masline, u neposrenoj blizini marketa Roda odnosno oko 150 m iza Rode. Plac je urbanizovan i dozvoljena je gradnja.

Read more