Prodaje se garsonjera na Pobrežju, kod Doma zdravlja

Garsonjera se nalazi u zgradi Vampirici, kod Doma zdravlja na Pobrežju. Površine je 29 m2 i nalazi se na sedmom, poslednjem spratu. Od prostorija ima hodnik, kupatilo kuhinju i dnevnu sobu sa izlazom na terasu. U neposrednoj blizini nalazi se tržni centar, pijaca, škola i vrtić, dom zdravlja.

Read more

Prodaja: Garsonjera na Tuškom putu

Prodaje se odlična, nova garsonjera na Tuškom putu. Garsonjera se nalazi u novoj Penzionerskoj zgradi na drugom spratu i površine je 28 m2. Od prostorija posjeduje hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo. Garsonjera je namještena i može se prodavati i sa namještajem, ili bez. Južno je orijentisana, nema terasu već samo francuski...

Read more

Prodaja: Garsonjera na Starom Aerodromu, kod Doma zdravlja

Garsonjera se nalazi u zgradi Gorice, na Starom Aerodromu u blizini Doma zdravlja. Površine je 33 m2 i nalazi se na trećem spratu bez lifta. Garsonjera se prodaje namještena. Orijentisana jug-istok.

Read more

Renta: Lux jednosoban stan u zgradi Normal, Preko Morače

Izdaje se luksuzno namješten, komforan jednosoban stan od 70 m2 u zgradi Normala, Preko Morače. Stan se sastoji iz prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe i dva kupatila. Kompletno je opremljen svim neophodnim za ugodan borvak i život. Stan je odmah dostupan za dugoročan zakup.

Read more

Renta: Lux trosoban stan u Tivtu, na Trgu Magnolija

Izdaje se trosoban stan u centru Tivta, na Trgu Magnolija. Stan je po strukturi trosoban, površine 125 m2. Posjeduje komforan dnevni boravak sa trpezarijom, kompletno opremljenu kuhinju, tri spavaće sobe, kupatilo. Stan ima dvije terase, a sa jedne od njih pruža se predivan pogeld na more. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini lokala, prodavnica, pošte. Šetalište je na samo nekoliko minuta hoda kao i Porto...

Read more