Prodaja: Jednosoban stan u naselju Pržno

Stan se nalazi u primorskom naselju Pržno, na oko 6 km od Budve, u neposrednoj blizini hotela Maestral. Stan se nalazi u zgradi koje je novogradnja, površine je 45 m2 i smješten je na drugom spratu. Stan je kompletno luksuzno namješten i tako si i prodaje.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u centru, u ulici Vuka Karadžića

Stan se nalazi u centru grada, u ulici Vuka Karažića,u stambenoj zgradi pored Ministarstva pravde. Stan je površine 63m2 + dvije velike terase. Od prostorija posjeduje hodnik, ostavu, kupatilo, zatvorenu terasu na koju se izlazi is spavaće sobe i kuhinje, i dnevnu sobu koja je povezana sa drugom terasom stana. Stan je u dobrom, izvornom stanju, potrebno je renovranje. Nalazi se na trećem spratu u zgradi bez lifta. Stan je dvostrano orijentisan,...

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u centru Podgorice

Stan se nalazi u centru grada, u stambenoj zgradi u ulici Vuka Karadžića. Površine je 71 m2 + terasa od 5,5 m2 i nalazi se na trećem spratu. Stan je renoviran i sređen, prodaje se kompletno namješten. Stan ima i svoj podrumski prostor.

Read more

Prodaja: Garsonjera u blizini Gintaša

Prodaje se renovirana garsonjera u neposrednoj blizini Gintaša. Garsonjera je površine 28 m2 + 3 m2 terase i nalazi se na prvom spratu. Kompletno je renovirana i sređena. Sastoji se iz dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila i terase i orijentisana je ka zapadu.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan na Cetinju

Prodaje se stan u novogradnji na Cetinju. Stan se nalazi u stambenoj zgradi u neposrednoj blizini Ministarstvra kulture, u ulici Peka Pavlovića. Povštine je 45 m2, visoko prizemlje. Sastoji se iz ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe i kupatila. Zgrada je izuzetno kvalitetna, posjeduje lift, urađenu demit fasadu, podovi su od kvalitetnog tarketa, ima i podrum koje se može kupiti uz stan. Vlasnik je zainteresovan i za kompenzaciju za stan u...

Read more