Prodaje se garsonjera na Pobrežju, kod Doma zdravlja

Garsonjera se nalazi u zgradi Vampirici, kod Doma zdravlja na Pobrežju. Površine je 29 m2 i nalazi se na sedmom, poslednjem spratu. Od prostorija ima hodnik, kupatilo kuhinju i dnevnu sobu sa izlazom na terasu. U neposrednoj blizini nalazi se tržni centar, pijaca, škola i vrtić, dom zdravlja.

Read more

Prodaja: Garsonjera na Starom Aerodromu, kod Doma zdravlja

Garsonjera se nalazi u zgradi Gorice, na Starom Aerodromu u blizini Doma zdravlja. Površine je 33 m2 i nalazi se na trećem spratu bez lifta. Garsonjera se prodaje namještena. Orijentisana jug-istok.

Read more

Prodaja: Trosoban stan Preko Morače, kod Mašinske škole

Prodaje se trosoban stan Preko Morače, u ulici Vasa Raičkovića, u soliteru kod Mašinske škole. Stan je po strukturi trosoban, površine 84 m2 + tri terase površine 11 m2. Nalazi se na prvom spratu. Stan je kompletno renoviran, promijenje su vodovodne i elektro instalacije u cijelom stanu. Stan se nalazi u neposrednoj blizini Pravnog i Ekonomskog fakulteta, Osnovni sud, nekoliko srednjih...

Read more

Prodaja: Dvosoban stan u izgradnji u City kvartu

Na prodaju dvosoban stan u izgradnji, u stambeno poslovnom kompleksu u City kvartu, investitora Čelebić. Stan je površine 60,70 m2 i nalazi se na petom spratu. Rok završetka radova je decembar 2020.godine.

Read more

Renta: Garsonjera na Pobrežju

Izdaje se kompletno opremljena garsonjera površine 30 m2, na Pobrežju u ulici Kralja Nikole.

Read more

Prodaja: Trosoban stan u Bloku V

Trosoban stan površine 69 m2 + dvije lođe nalazi se u Bloku V, u zgradi Belami, na osmom spratu koji nije poslednji. Stan je u izvornom stanju, od prostorija posjeduje ulazni hodnik, dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet i ostavu. Stan ima dvije lođe, orijentsan jug-istok.

Read more

Prodaja: Plac na Zabjelu

Plac se nalazi na Zabjelu, iza Dogtaša. Plac se sastoji iz tri  identične parcele, površina 354 m2 svaka od njih. Na placu je urtan objekat strukture P+2.

Read more

Prodaja: Dvosoban duplex ispod Ljubovića

Na prodaju dvosoban dupleks u zgradi Cijevne Komerc ispod Ljubovića. Stan je površine 78,27 m2 i nalazi se na petpm spratu. U prvom nivou nalazi se ulazna zona, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo i spavaća soba. Na drugoj etaži nalazi se spavaća soba sa garderoberom i kupatilo. Useljenje je planirano u maju...

Read more