Renta: Poslovni prostor u City kvartu

Poslovni prostor površine 140 m2 nalazi se u zgradi Čelebić, u blizini Super Volija. Prostor se sastoju iz ulaznog dijela sa pultom za sekretaricu, ima dvije prostrane kancelarije, kuhinju i mokri čvor.

Read more

Prodaja: Kuća u centru Žabljaka

Kuća se nalazi u centru Žabljaka, iza restorana „Oro“. Kuća je površine 320 m2, sastoji se iz četiri stana. Stanovi su po strukturi jednosobni, cc 60 m2. Potkrovlje kuće je nedovršeno i ono se takođe sastoji iz dva stana. Kuća ima i četiri podruma i dvije garaže u prizemlju. Kuća je uknjižena i ima građevinsku...

Read more

Renta: Kuća u naselju Tološi

Kuća se nalazi u naselju Tološi, u blizini druge table Ekoplanta. Kuća je strukture prizemlje + sprat, i površine je 300m2, smještena na placu od 430 m2. Kuća je kompletno luksuzno opremljena.

Read more

Renta: Poslovni prostor u centru

Prostor se nalazi u centru grada, u poslovnoj zgradi, površine je 23 m2. Prostor se sastoji iz jedne prostorije i mokrog čvora.

Read more

Prodaja: Manji trosoban stan u Bloku V

Prodaje se trosoban stan u Bloku V, u stambenoj zgradi gdje je „BellaMi“ na petom spratu. Stan je površine 76 m2 i od izvorno dvosobnog pretvoren je u trosoban. Od prostorija ima ulazni hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, tri spavaće sobe, ostavu i kupatilo. Stan je renoviran, u dobrom je stanju. Orijentisan je...

Read more