Prodaja: Jednosoban stan na Zabjelu, u izgradnji

Stan površine 37 m2, u izgradnji, nalazi se na Zabjelu, u zgradi koju je radilo preduzeće A-Kop. Po strukturi je jednosoban i sastoji se iz dnevne sobe sa kuhinjom, spavaćce sobe i kupatila. Dnevna i spavaća soba izlaze na terasu.

Read more

Prodaja: Plac na Žabljaku

Plac je površine 26024 m2 i nalazi se u blizini zaravni Šljemen. Zemljište je klasificirano kao dijelom šuma a dijelom livada.

Read more

Prodaja: Plac na Žabljaku

Parcela površine 18,689 m2 nalazi se na oko 2 km od skretanja za Savin kuk, KO Pašina voda I.

Read more

Renta: Lamela u Gorici C, u Atinskoj ulici

Kuća je lamelarnog tipa, površine 397m2 sa dvorištem površine 137m2. U cjelini je renovirana. U suterenu se nalazi dnevna soba, kuhinja i trpezarija, tri spavaće sobe i kupatilo. Ima izlaz na dvorište, koje je na dva nivoa i potpuno je ograđeno. Prizemlje se sastoji iz velike dnevne sobe, kuhinje, ostave, dva toaleta. Tu se takođe nalazi garaža i tri terase. Na prvom spratu su dva kupatila i dvije spavaće sobe, dok se na drugom spratu nalaze tri sobe sa terasama i kupatilo. Suteren je površine 110 m2, po strukturi trosoban stan dok prizemlje, prvi I drugi sprat imaju površinu 297 m2 I zajeno čine petosoban stan. Kuća ima garažu kao I parking prostor...

Read more

Prodaja: Parcela na Žabljaku

Parcela se nalazi u samom centru, kod hotela „Žabljak“, uz put. Parcela je površine 312 m2 i predviđena je izgradnja stambenog objekta.

Read more