Renta: Kuća u Gorici C

Kuća se nalazi u diplomatskom naselju Gorica C, u ulici Vukice Mitrović. Kuća se sastoji iz suterena, prizemlja, i dva sprata, ukupne površine 410 m2. Kuća je opremljena, ima uređeno dvorište.

Read more

Renta: Luksuzno opremljen stan u City kvartu

Luksuzan, jednosoban stan površine 48 m2 nalazi se na sedmom spratu u zgradi Zetagradnje. Stan se sastoji iz hodnika,dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Južno je orijentisan. Posjeduje jedno garažno mjesto.

Read more

Prodaja: Kuća u naselju Tološi

Kuća se nalazi u naselju Tološi, u blizini druge table Ekoplanta. Kuća je strukture prizemlje + sprat, i površine je 300m2, smještena na placu od 430 m2. Kuća je kompletno luksuzno opremljena.

Read more

Prodaja: Dvosoban, opremljen stan u City kvartu

Stan se nalazi u City kvartu,u zgradi Čelebć. Stan je dvosoban, prodaje se luksuzno namješten. Površine je 64 m2, nalazi se na trećem spratu. Od prostorija ima ulazni hodnik, dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila i dvije spavaće sobe. U stanu ima split sistem sa gijanje i hlađenje. Stan je orijentisan ka dvorištu...

Read more

Renta: Lux, jednosoban stan Preko Morače, u zgradi Normal

Stan se nalazi u zgradi Normal, kod Hrama, na drugom spratu i površine je 52 m2. Moderno i luksuzno opremljen, ima hodnik, ugradnju kuhinju sa svom tehnikom, dnevnu saobu sa izlazom na terasu, spavaću sobu i kupatilo. Stan gleda na bulevar.

Read more

Prodaja: Plac na Žabljaku

Prodaje se 1500 m2 placa na Žabljaku, u Razvršju. Plac ima sve komunalne priključke, urbanizovan.

Read more

Renta: Poslovni prostor u City kvartu

Poslovni prostor površine 140 m2 nalazi se u zgradi Čelebić, u blizini Super Volija. Prostor se sastoju iz ulaznog dijela sa pultom za sekretaricu, ima dvije prostrane kancelarije, kuhinju i mokri čvor.

Read more

Prodaja: Kuća u centru Žabljaka

Kuća se nalazi u centru Žabljaka, iza restorana „Oro“. Kuća je površine 320 m2, sastoji se iz četiri stana. Stanovi su po strukturi jednosobni, cc 60 m2. Potkrovlje kuće je nedovršeno i ono se takođe sastoji iz dva stana. Kuća ima i četiri podruma i dvije garaže u prizemlju. Kuća je uknjižena i ima građevinsku...

Read more
Strana 1 od 912345->