Izdaje se opremljen dvosoban stan iza Delte, u Abeks zgradi

Stan se nalazi u stambenoj zgradi iza Delte, površine 56m2, na drugom spratu, kompletno opremljen. Od prostorija ima: hodnik, kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, terasu iz dnevne sobe, dvije spavaće sobe, kupatilo. Postoji mogućnost zakupa i garažnog mjesta uz nadoknadu od 50 eura.

Read more

Prodaje se opremljen jednosoban stan u zgradi Zetagradnje kod Doktaša na Zabjelu

Stan se nalazi u novoj zgradi Zetagradnje na Zabjelu, kod Doktaša, površine 38m2, jednosoban, kompletno opremljen.

Read more

Renta: neopremljne jednosoban stan u naselju Ljubović

Stan se nalazi u stambenoj zgradi u naselju Ljubović, u Crnogorskih serdara, kod klinike lajf, 50m2, na visokom prizemlju, neopremljen. Slobodan od 01.09.2019.godine

Read more

Renta: jednosoban opremljen stan u naselju Ljubović, kod klinike Lajf

Stan se nalazi u stambenoj zgradi koja je u neposednoj blizini klinike Lajf, u naselju Ljubović, površine 60m2, u dupleksu, na poslednjem spratu, konforan i prostoran jednosoban stan. Stan je kompletno opremljen.

Read more

Renta: opremljen jednosoban stan kod Vezirovog mosta

Stan se nalazi u stambenoj zgradi kod Vezirovog mosta, površine 45m2, na prvom spratu, kompletno opremljen. Stan je odmah useljiv.

Read more

Prodaja: jednosoban stan u Podgorici, na Starom Aerodromu kod OŠ Pavle Rovinjski

Stan se nalazi u novoj policijskoj zgradi kod OŠ Pavle Rovinjski, površine 49m2, na trećem spratu, konforan, istočno orijentisan. Stan će biti useljiv 02.10.2019.godine.

Read more

Renta: jednosoban opremljen stan kod Vezirovog mosta

Stan se nalazi kod Vezirovog mosta u stambenoj zgradi gdje je ordinacija Natal, 55m2, na četvrtom spratu, kompletno opremljen. Stan ima konfornu dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, ima ostavu, hodnik, spavaću sobu, kupatilo i terasu.

Read more

Iznajmljuje se lux opremljen dvosoban stan Preko Morače, kod Hrama

Stan se nalazi u zgradi koja je novogradnja kod Hrama, opremljen kompletno, luksuzno, 73m2, od prostorija ima: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, mali toalet, kupatilo, dvije terase. Opremljen je svim stvarima neohonim za boravak.

Read more
Strana 1 od 3123