Prodaja: kuća u Podgorici, naselje Masline

Kuća se nalazi u naselju Masline, u neposrednoj blizini vrtića. Kuća se sastoji od dva stana, dvosobnog u prizemlju i trosobnog na spratu. U prizemlju je i garaža površine 32, ukupna površina kuće je 160m2, ima i letnju kuhinju i ostavu u sklopu dvorišta. Plac je površine 848m2, ogradjen, sa raznim kulturama voća. Kuća je gradjena kvalitetno, sa prostranim i fino rasporedjenim...

Read more

Prodaja: jednosoban stan u Podgorici, na Starom Aerodromu kod OŠ Pavle Rovinjski

Stan se nalazi u novoj policijskoj zgradi kod OŠ Pavle Rovinjski, površine 49m2, na trećem spratu, konforan, istočno orijentisan. Stan je useljiv .

Read more

Iznajmljuje se lux opremljen dvosoban stan Preko Morače, kod Hrama

Stan se nalazi u zgradi koja je novogradnja kod Hrama, opremljen kompletno, luksuzno, 73m2, od prostorija ima: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, mali toalet, kupatilo, dvije terase. Opremljen je svim stvarima neohonim za boravak.

Read more

Prodaja: manji trosoban stan u Podgorici u Bloku V

Stan se nalazi u prvoj zgradi Bloka V, 69m2 + dvije lođe, od dvosobnog napravljen manji trosoban, odličnog rasporeda, od prostorija ima: dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, ostavu, kupatilo, dvije manje spavaće sobe i jedna veća, dvije lodje. Nalazi se na poslednjem spratu. Stan ima predivan pogleda na Hram. U pristojom je...

Read more

Prodaja: opremljen jednosoban stan Preko Morače kod Hrama

Stan se nalazi Preko Morače, u zgradi Normal kod Hrama, kompletno opremljen, površine 50m2, na drugom spratu. Stan je okrenut dvorišno, sa pogledom na Hram. Stan je u odličnom stanju, uradjeni su spustenim plafoni, rasvjeta, tehnikama na zidovima.

Read more

Prodaje se opremljen dvosoban stan u Podgorici, u Bloku V

Stan je dvoiposoban i se nalazi stambenoj zgradi u Bloku V, preko puta Hrama, ukupne površine 77m2 (69m2 + dvije lođe), renoviran djelimično, kupatilo i kuhinja. Stan je u dobrom stanju, orijentisan i prema Hramu i na zapad. Vlasnici su raspoloženi da stan prodaju opremljen.

Read more

Prodaje se urbanistička parcela za izgadnju poslovno stambenog objekta u Podgorici, Gornja Gorica

Parcela je površine 1.980m2, sa ucrtanim ovjektom u bruto površini 2814m2, prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Po UT uslovima, maksimalni indeks izgradnjenosti je 1,5.

Read more

Renta: dvosoban opremljen stan na Starom Aerodromu, kod škole

Stan se nalazi na Starom Aerodromu, u neposrednoj blizini osnovne škole, u novijoj zgradi,70m2, na prvom spratu, kompletno opremljen.

Read more