Prodaja: kuća u Podgorici, naselje Masline

Kuća se nalazi u naselju Masline, u neposrednoj blizini vrtića. Kuća se sastoji od dva stana, dvosobnog u prizemlju i trosobnog na spratu. U prizemlju je i garaža površine 32, ukupna površina kuće je 160m2, ima i letnju kuhinju i ostavu u sklopu dvorišta. Plac je površine 848m2, ogradjen, sa raznim kulturama voća. Kuća je gradjena kvalitetno, sa prostranim i fino rasporedjenim...

Read more

Renta: dvosoban neopremljen stan u Bloku V, preko puta Hrama

Stan se nalazi u prvoj zgradi Bloka V, površine 76m2, neopremljen. Ima kuhnjske elemente i plakare. Stan je pogodan i kao kancelarijski prostor.

Read more

Prodaja: jednosoban stan u Podgorici, na Starom Aerodromu kod OŠ Pavle Rovinjski

Stan se nalazi u novoj policijskoj zgradi kod OŠ Pavle Rovinjski, površine 49m2, na trećem spratu, konforan, istočno orijentisan. Stan će biti useljiv 02.10.2019.godine.

Read more

Iznajmljuje se lux opremljen dvosoban stan Preko Morače, kod Hrama

Stan se nalazi u zgradi koja je novogradnja kod Hrama, opremljen kompletno, luksuzno, 73m2, od prostorija ima: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, mali toalet, kupatilo, dvije terase. Opremljen je svim stvarima neohonim za boravak.

Read more

Prodaja: manji trosoban stan u Podgorici u Bloku V

Stan se nalazi u prvoj zgradi Bloka V, 69m2 + dvije lođe, od dvosobnog napravljen manji trosoban, odličnog rasporeda, od prostorija ima: dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, ostavu, kupatilo, dvije manje spavaće sobe i jedna veća, dvije lodje. Nalazi se na poslednjem spratu. Stan ima predivan pogleda na Hram. U pristojom je...

Read more

Prodaja: opremljen jednosoban stan Preko Morače kod Hrama

Stan se nalazi Preko Morače, u zgradi Normal kod Hrama, kompletno opremljen, površine 50m2, na drugom spratu. Stan je okrenut dvorišno, sa pogledom na Hram. Stan je u odličnom stanju, uradjeni su spustenim plafoni, rasvjeta, tehnikama na zidovima.

Read more

PRODAJA: Dvosoban stan u Podgorici, u Dalmatinskoj ulici

Stan je dvosoban, namješten ili nenamješten stan površine 60 m2 sa 3 ugradna plakara i cipekarnikom, ugradnom kuhinjom sa bijelom tehnikom na poziciji jug-istok-zapad, u neposrednoj blizini hotela „Crnogorska kuća“. Stan je klimatizovan, ima internet I kablovsku TV. Kompozicija stana se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka I trpezarije sa malom terasom, hodnika koji je povezan sa dvije spavaće sobe, od kojih jedna ima terasu I kupatilom. Zgrada ima 9 stanova i ograđen privatni parking. Stan se nalazi na II spratu zgrade iznad kojeg je potkrovlje. Zgrada je izgrađena 2009. godine I ima prizemlje I 2...

Read more

Prodaje se opremljen dvosoban stan u Podgorici, u Bloku V

Stan je dvoiposoban i se nalazi stambenoj zgradi u Bloku V, preko puta Hrama, ukupne površine 77m2 (69m2 + dvije lođe), renoviran djelimično, kupatilo i kuhinja. Stan je u dobrom stanju, orijentisan i prema Hramu i na zapad. Vlasnici su raspoloženi da stan prodaju opremljen.

Read more
Strana 1 od 212