Prodaja: Luksuzan, dvosoban stan Preko Morače

Stan se nalazi Preko Morače, u ulici Ivana Milutinovića u zgradi zvanoj Napolitanka. Komforan, dvosoban stan ima 110 m2 površine i nalazi se na trećem spratu u zgradi koja ima lift. Stan je kompletno i luksuzno renoviran. Dnevna soba, kuhinja i trpezarija su prostrana cjelina, veoma osvijetljena i sa izlazom na terasu. U stanu je ugradna kuhinja rađena po mjeri, sa kompletnom tehnikom. U dugačkom hodniku koji vodi prema spavaćim sobama nalaze se dva ugradna plakara. Stan posjeduje dva kupatila, jedno sa kadom a drugo sa tuš kabinom. Spavaće sobe su udobne i dovoljno velike, sa francuskim ležajevima i američkim plakarima u svakoj. I spavaće sobe imaju pristup terasi. Stan je orijentisan ka...

Read more

Renta: Garsonjera u zgradi Bastona, kod Velike Pijace

Garsonjera se nalazi u blizini Velike Pijace, u zgradi Bastona. Površine je 32 m2 i nalazi se na visokom prizemlju. Sastoji se iz hodnika, dnevne sobe, kupatila, i ima zastakljenu terasu na kojoj je napravljena kuhinja. Klimatizovana i opremljena. Slobodna za useljenje.

Read more

Renta: neopremljen jednosoban stan Preko Morače

Stan je površine 54 m2 i nalazi se na četvrtom spratu u zgradi hotela Premier, Preko Morače. Po stukturi je jednosoban, idealan je kao kancelarijiski prostor, sastoji se iz hodnika, dvije prostorije i kupatila. Nije opremljen. Stan je orijentisan ka jugu.

Read more