Renta: Stan u kući, na Zlatici

Dvosoban stan površine 150 m2 se nalazi na prizemlju kuće, u Orijenskoj ulici na Zlatici. Stan se sastoji iz hodnika, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, ima gostinski toalet, dvije spavaće sobe i kupatilo. Stan ima terasu, i dvorište koje je na korišćenje zakupcu.

Read more

Prodaja: Kuća na Zlatici

Spratna kuća povšine 300 m2 nalazi se u naslju Zlatica, u Orijenskoj ulici. Kuća se sastoji iz dva stana, dvosobnog koji je u prizemlju i trosobnog koji je na spratu. Dvosrište oko kuće je prostrano, površine 1000 m2 pod voćem, ograđeno. Kuća ima i garažu.

Read more

Prodaja: Imanje u Danilovgradu, u mjestu Grbe

Imanje se nalazi u Danilovgradu, u mjestu Grbe, na udaljenosti 9km od Podgorice i 10 minuta hoda do Mareze. Ukupna površina placa je 5585 m2 od čega je dio od cc 2000 m2 ograđen i na njemu je izgrađena porodična kuća. Kuća je površine 80 m2, prizemna i potrebna joj je rekontrukcija. Cjelokupno dovrište je oivičeno kamenom ogradom dugačkom 240 m i visine 2 m. Zasađene su mnogobrojne voćke, drveće i ukrasne biljke i cvijeće. U dijelu dvorišta je napravljen i bazen. Van ograde je jos oko 2000 m2 neuređenog terena. Lokacija je pogodna za izgradnju ugostiteljskog...

Read more

Renta: kancelarije u Centru Podgorice

Kancelarije se nalaze u Centru Podgorice, u poslovno stambenoj zgradi koja je novogradnja, površine 75m2, dvije velike kancelarije, jedna manja, prijemnji dio, čajna kuhinja i toalet.

Read more