Prodaja: Dvosoban stan u soliteru u Momišićima

Stan se nalazi u Momišićima, u soliterima „Pet udovica“, u trećoj zgradi od mosta Milenijum. Dvosoban površine 52 m2 + dvije lođe, stan se nalazi na šestom spratu. Od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, ostavu, dvije spavaće sobe i kupatilo. Orijentacija sjever-istok.

Read more

Renta: Stan u kući, na Zlatici

Dvosoban stan površine 150 m2 se nalazi na prizemlju kuće, u Orijenskoj ulici na Zlatici. Stan se sastoji iz hodnika, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, ima gostinski toalet, dvije spavaće sobe i kupatilo. Stan ima terasu, i dvorište koje je na korišćenje zakupcu.

Read more

Prodaja: Kuća na Zlatici

Spratna kuća povšine 300 m2 nalazi se u naslju Zlatica, u Orijenskoj ulici. Kuća se sastoji iz dva stana, dvosobnog koji je u prizemlju i trosobnog koji je na spratu. Dvosrište oko kuće je prostrano, površine 1000 m2 pod voćem, ograđeno. Kuća ima i garažu.

Read more

Prodaja: Imanje u Danilovgradu, u mjestu Grbe

Imanje se nalazi u Danilovgradu, u mjestu Grbe, na udaljenosti 9km od Podgorice i 10 minuta hoda do Mareze. Ukupna površina placa je 5585 m2 od čega je dio od cc 2000 m2 ograđen i na njemu je izgrađena porodična kuća. Kuća je površine 80 m2, prizemna i potrebna joj je rekontrukcija. Cjelokupno dovrište je oivičeno kamenom ogradom dugačkom 240 m i visine 2 m. Zasađene su mnogobrojne voćke, drveće i ukrasne biljke i cvijeće. U dijelu dvorišta je napravljen i bazen. Van ograde je jos oko 2000 m2 neuređenog terena. Lokacija je pogodna za izgradnju ugostiteljskog...

Read more

Renta: kancelarije u Centru Podgorice

Kancelarije se nalaze u Centru Podgorice, u poslovno stambenoj zgradi koja je novogradnja, površine 75m2, dvije velike kancelarije, jedna manja, prijemnji dio, čajna kuhinja i toalet.

Read more

Prodaja: Vikendica u Danilovgradu

Vikendica se nalazi u Danilovgradu, na 16 km od Podgorice, u mjestu Kosić. Jedna je prostorija, ima dovedenu vodu i struju. U solidnom je stanju ali potrebna su izvjesna ulaganja i rekonstrukcija. Smještena je na prostranom placu površine 4600 m2, koji je pravilnog pravougaonog oblika, u ravni, i ima izlaz na rijeku Zetu. Ambijent je idealan za odmor i bijeg od gradske buke. Prilaz placu je asfaltnim putem ali jedan manji dio je makadamskog...

Read more

Prodaja: Dvosoban stan na Zabjelu

Stan se nalazi na Zabjelu, u ulici Kralja Nikole u stambenoj zgradi koj je starije gradnje i nema lift. Po strukturi je dvosoban, površine 67 m2 + terase. Od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, dvije spavaće sobe i kupatilo. Stan je u dobrom stanju.

Read more

Prodaja: Jednosoban, renoviran stan u Centru

Stan se nalazi u centru grada, u Bulevaru Ivana Crnojevića, u blizini restorana „Ambasada“. Stambena zgrada je starije gradnje i nema lift. Stan je smješten na prvom spratu, površine 41 m2. Kompletno je renoviran. Ima hodnik, dvije velike prostorije, i kupatilo. Dnevna soba je jedna cjelina sa trpezarijom i kuhinjom, veoma osvijetljena i prozračna prostorija. Spavaća soba je komforna, dovoljno velika da se smjeste dva lezaja i plakar. Stan se prodaje kompletno namješten. Nema...

Read more