Prodaja: Plac u Tološima

Plac se nalazi na mirnoj lokaciji, u naselju Tološi, kod druge table „Ekoplanta“. Urbanizovan je, površine 4900 m2, pravougaonog oblika, ravan. Na placu je predviđena izgradnja objekta strukture prizemlje + P1 + Pk. Do placa vodi asfaltni put, a obezbijeđeni su i priključci za vodu i struju.

Read more

Renta: Jednosoban stan Preko Morače

Stan se nalazi Preko Morače, u ulici 13 jula, u zgradi Čelebić. Jednosoban, površine 54 m2, nalazi se na trećem spratu. Stan je kompletno namješten, od prostorija ima dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu i kupatilo. Južna strana.

Read more

Renta: Poslovni prostor u centru

Poslovni prostor površine 73 m2 nalazi se u centru, u zgradi Zetagradnje. Prostor je smješten na prvom spratu, sastoji se iz hodnika, dvije velike i jedne manje kancelarije, ima mokri čvor i čajnu kuhinju. Orijentacija jug-istok.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u City kvartu

Luksuzno opremljen jednosoban stan površine 52 m2 nalazi se u City kvartu, u zgradi Čelebić. Stan je na drugom spratu, zapadne orijentacije. Od prostorija ima hodnik, dnevnu zonu sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Stan je klimatizovan. Prodaje se kompletno namješten.

Read more

Prodaja: Trosoban stan u Centru, zgrada Nikić

Komforan, trosoban stan površine 125 m2 nalazi se na četvrtom spratu u zgradi Nikić u centru grada. Stan se sastoji iz dnevne sobe sa trpezarijom koje su jedna cjelina, ima kuhinju koja je zasebna prostorija i sa izlazom na prostranu terasu. U stanu su tri spavaće sobe. Roditeljska spavaća soba je sa svojim kupatilom i garderoberom. Stan je klimatizovan, a u kupatilima i kuhinji postoji podno...

Read more

Prodaja: Jednosoban stan na Starom Aerodromu

Prodaje se jednosoban stan u izgradnji, zgrada Mupa na Starom Aerodromu, kod škole „Pavle Rovinski“. Stan se nalazi na drugom spratu, površine 46 m2, orijentisan na dvorišnu stranu. Useljenje u avgustu 2019.godine.

Read more

Renta: Jednosoban stan u City kvartu

Izdaje se kompletno namješten, jednosoban stan, 46 m2, u zgradi Zetagradnje u City kvartu, kod kafića „Hangar“. Stan se sastoji iz ulaznog hodnika, opremljenog ugradnim plakarima, dnevne sobe sa trpazarijom i kuhinjom, spavaće sobe i kuaptila. Dnevna i spavaća soba dijele zajedničku terasu. U stanu ima internet i kablovska. Stan je slobodan za useljenje od 15.07.2019.godine i izdaje se na duži...

Read more

Renta: Kuća sa bazenom u Gorici C

Kuća se nalazi u elitnom naselju Gorica C, u Beogradskoj ulici. Površine je 280 m2 i sastoji se iz prizemlja i sprata. Kuća nije opremljena, sem kuhinje koja je ugradna i sa kompletnom tehnikom (ugradna rerna, ravna ploča, apirator, mašina za pranje suđa). Sve prostorije u kući imaju izlaz na terasu, a sa sprata se pristupa na veliku, natkrivenu trasu površine 70 m2, idealnu za porodična druženja ili poslovne koktele. Kuća ima centralno grijanje, sa zidnim jedinicama u svim sobama i kupatilu. U kući postoje dva kupatila. Jedno je opremljeno đakuzi kadom i tuš kabinom hotelskog tipa, dok je drugo kupatilo sa saunom. Potpunom ugođaju doprinosi i bazen, koji se nalazi u izdvojenom dijelu dvorišta. Dvorište je kultivisano, ograđeno kovanom ogradom, sa kapijom na daljinsko upravljanje. U sklopu kuće je i garaža. Kuća je pogodna za diplomatska predstavništva, ambasade. Slobodna za useljenje od...

Read more
Strana 1 od 612345->