Renta: Jednosoban stan u City kvartu

Opremljen jednosoban stan površine 45 m2 nalazi se na prvom spratu u zgradi Čelebić u City kvartu. Stan je kompletno sređen, namješten, sastoji se iz dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Stan ima veliku terasu, zapadno je orijentisan ka dvorišnoj strani zgrade. Slobodan za useljenje od 15.06.

Read more

Prodaja: Dvosoban stan kod Sahat kule

Dvosoban stan površine 78 m2 + terasa, nalazi se na drugom spratu u zgradi Lesnine, u neposrednoj blizini Sahat kuli. Stan se sastoji iz ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, ima dvije spavaće sobe,i kupatilo. Stan je dvostrano orijentisan, sjever jug, i ima dvije terase. Stan ima svoj podrum.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u zgradi Ei Niša

Jednosoban stan površine 52 m2 + terasa nalazi se u ulici Oktobarske revolucije, u zgradi Ei Niša. Stan je u dobrom stanju, nije renoviran, od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, ostavu, spavaću sobu i kupatilo. Orijentisan ka sjeveru, ima terasu. Stan se nalazi na prvom spratu.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan iza Delte

Stan se nalazi u stambenoj zgradi „Ave Marija Kolčević“ u neposrednoj blizini Delte, na petom spratu. Po strukturi je jednosoban, površine 38 m2, i od prostorija ima dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. Stan se prodaje namješten. Stambena zgrada nema lift.

Read more

Renta: Garsonjera Preko Morače,u Moskovskoj ulici

Opremljena garsonjera površine 28 m2 nalazi se na petom spratu u stambenoj zgradi u Moskovskoj ulici. Stan se sastoji iz hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjei kupatila. Zapadno je orijentisana, gleda na Hram. Garsonjera nema terasu.

Read more