Prodaja:Dvosoban stan u Gorici C, u Ulcinjskoj ulici

Stan se nalazi u zgradi Velimirović, u Ulcijskoj ulici u dijelu grada ispod Gorice. Stan je po strukturi dvosoban, površine 82 m2 i nalazi se na prvom spratu. Odličnog je rasporeda, od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, dvije spavaće sobe, kupatilo i gostinski toalet. Dvostrano je orijentisan, jug-zapad. Prodaje se sa kuhinjom i...

Read more

Prodaja: Nov, trosoban stan u Budvi

Nov, trosoban stan površine 112 m2 nalazi se u novoj zgradi u naselju Velji Vinogradi. Stan je nov, neuseljavan. Ima svoje garažno mjesto.

Read more

Prodaja: Dvosoban stan Preko Morače

Dvosoban stan površine 64 m2 nalazi se na drugom spratu, u stambenoj zgradi kod kafića „Frka“. Stan je djelimično renoviran, promijenjena je stolarija, ulazna vrata, renivarano kupatilo i kuhinja. Stan je u odličnom stanju. Sastoji se iz hodnika, ostave, dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, dvije spavaće sobe i kupatila. Stan je dobrog rasporeda, svaka soba ima izlaz na dvije terase, orijentacija...

Read more

Renta: Dvosoban stan u Tološima

Stan se nalazi na drugom spratu kuće u naselju Tološi, ulici Boška Buhe. Stan je po strukturi dvosoban, površine 100 m2, ima poseban ulaz. Od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu sa kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupatilo. Stan se izdaje neopremljen, na duži period. Orijentacija istok-zapad.

Read more

Prodaja: Dvosoban stan u Lepoj Kati

Dvosoban stan površine 68 m2 nalazi se na prvom spratu u zgradi Lepa Kata kod Velike Pijace. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, kuhinje, ima dvije spavaće sobe, kupatilo i veliku terasu cc 5 m2.

Read more