Prodaja: Kuća na Žabljaku, iznad hotela Planinka

Plac sa dvije kuće nalazi se u centru Žabljaka, iznad hotela Planinka. Površina placa je 500 m2 i na njemu su izgradjene dvije kuće 80 m2 površine.

Read more

Renta: Opremljen poslovni prostor u Dalmatinskoj ulici

Opremljen poslovni prostor površine 62 m2 nalazi se u novogradnji u Dalmatinskoj ulici. Prostor je iz dva nivoa, suteren i prizemlje, ima dvije prostorije i toalet. Prostor je sređen i kompletno opremljen, pogodan za kancelarije.

Read more

Prodaja: Trosoban stan ispod Gorice, zgrada Zetagradnje

Stan se nalazi u zgradi Zetagradnje u naselju Gorica C, na uglu Ulcinjske i ulice Vukice Mitrović. Stan je po strukturi trosoban, površine 108 m2 i nalazi se na prvom spratu. Luksuzno je opremljen, sastoji se iz ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, ima tri spavaće sobe i dva kupatila. Stan izlazi na dvije...

Read more

Prodaja: Dvosoban stan u Pržnu, kod hotela Maestral

Stan se nalazi u naselju Pržno, u neposrednoj blizini hotela Maestral i površine je 72 m2. Stan ima prostrani dnevni boravak sa luksuznom kuhinjom, kupatilo i dvije spavaće sobe od kojih je jedna sa sopstvenim kupatilom. Stan ima i garažno mjesto. Prodaje se kompletno opemljen.

Read more

Prodaja: Kuća na obali Đuraševića

Plac sa dvije kuće se nalazi na obali Đuraševića, mirnom turističkom mjestu na samoj obali. Plac je površine 530 m2,nalazi se ispod magistrale i na njemu su izgrađena dva objekta, jedna kuća je uz glavni put a druga kuća je uz more, ima izlaz na pontu površine 200 m2. Na ponti su dva veza za jahte. U blizini kuća nalaze se plaže Plavi Horizonti, Žanjice i Oblatno, kao i luksuzni kompleks Luštica...

Read more

Prodaja: Jednosoban stan u Baošićima

Stan se nalazi u naselju Baošići, površine 42 m2. Zgrada se nalazi iznad magistrale, na ulasku u Baošiće. Stan se prodaje namješten. Pogled na more.

Read more

Prodaja: Parcela u Momišićima

Parcela se nalazi u Momišićima u prvoj zoni, u bizini škole „Sutjeska“. Plac je površine 578 m2, nalazi se uz put i prema izvodu iz planske dokumentacije Glavnog Grada Podgorica i UTU na placu je moguća izgradnja objekta spratnosti S + P + 1 + Pk, pri čemu je maksimalno dozvoljena povrsina objekta 578 m2. Takođe, objekat može sadržati poslovne prostore u suterenu, do 30 % ukupne površine objekta. Na placu je vec izgrađena prizemna kuća sa tri stana. Plac ima sve infrastrukture priključke, i izuzetno je dobra ponuda zbog svoje atraktivne...

Read more

Prodaja: Kuća na Žabljaku

Kuća se nalazi u centru grada, iza autobuske stanice, površine je 59 m2 na placu površine 377 m2. Kuća je u dobrom stanu ali su potrebna izvjesna ulagnja.

Read more