Prodaja: Poslovni prostor u TC Bazar

Poslovni prostor površine 104 m2 nalazi se na prvom spratu u tržnom centru Bazar. Prostor je sređen, jedna cjelina.

Read more

Prodaja: Urbanistička parcela na Zabjelu

Urbanistička parcela površine 1737 m2 nalazi se na Zabjelu. Na placu je predviđena izgradnja objekta bruto površine 5250 m2, sa strukturom: prizemlje + 5 spratova, Objekat će imati i podzemnu garažu na dva nivoa.

Read more

Prodaja: Kuća u Ulcinju

Kuća je novogradnja, površine 72 m2 i nalazi se na placu cc 200 m2. Ima prizemlje i sprat. Kuća se nalazi u naelju Donji Štoj, u blizini škole.

Read more

Renta: Dvosoban stan Preko Morače

Opremljen, dvosoban stan površine 66 m2 nalazi se na trećem spratu, od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju, dvije spavaće sobe i kupatilo. Orijentacija istok-zapad.

Read more

Renta: Poslovni prostor u tržnom centru Bazar

Poslovni prostor površine 50 m2 nalazi se u tržnom centru Bazar. Prostor se nalazi na prvom spratu, jedna cjelina. Cijena zakupa je 21€/m2.

Read more

Renta: Kuća u Tološima

Kuća površine 200 m2 nalazi se na placu od 600 m2. Kuća ima prizemlje i sprat, od prostorija ima dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, koji su na prizemlju i tri spavaće sobu na spratu. Dvorište oko kuće je uređeno kultivisano. Kuća ima i garažu.

Read more

Prodaja: Plac u Zagoriču

Urbanizovana parcela površine 2231 m2 nalazi se u naselju Zagorič, ispod brda Gorica. na placu su ucrtana tri objekta i predviđena gradna mini stambene zgrade.

Read more

Prodaja: Dvosoban stan na Starom Aerodromu

Dvosoban stan površine 61 m2 nalazi se na drugom spratu u zgradi Zetagradnje. Od prostorija ima dnevnu sobu,trpezariju, kuhinju, dvije spavaće sobe i kupatilo. Stan je orijntisan jug-istok, ima dvije terase od kojih je jedna zastakljena. Prodaje se kompletno namješten.

Read more