Izdaje se opremljen jednosoban stan u Podgorici, Preko Morače

Stan se nalazi u ulici Vasa Raičkovića, u stambenoj zgradi koja nema lift, površine 45m2, na trećem spratu, kompletno opremljen modernim namještajem. Stan će biti slobodan za useljenje 01.06.2019.

Read more

Prodaja: opremljena garsonjera kod Delte, u Sity kvartu

Garsonjera se nalazi u Sity kvartu kod Delte, površine 30m2, na prvom spratu, kompletno opremljena, zapadno orijentisana.

Read more

Renta: Opremljen jednosoban stan u Gorici C

Opremljen jednosoban stan površine 50 m2 nalazi se na prvom spratu u zgradi Bijelić,u naselju Gorica C. Stan se sastoji iz hodnika, dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe i kupatila.

Read more

Kupujem stan u Nikšiću

Kupujem jednosoban stan u Nikšiću, do 25.000 eura.

Read more

Renta: Jednosoban stan kod Vezirovog mosta

Jednosoban stan površine 45 m2 nalazi se na drugom spratu u zgradi „Bešlić“ kod Vezirovog mosta. Stan je kompletno opremljen, ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. Stan je slobodan od 15.maja.

Read more

Prodaja: Poslovni prostor u TC Bazar

Poslovni prostor površine 105 m2 nalazi sen prvom spratu u tržnom centru Bazar. Prostor je sređen, jedna cjelina.

Read more

Prodaja: Urbanistička parcela na Zabjelu

Urbanistička parcela površine 1737 m2 nalazi se na Zabjelu. Na placu je predviđena izgradnja objekta bruto površine 5250 m2, sa strukturom: prizemlje + 5 spratova, Objekat će imati i podzemnu garažu na dva nivoa.

Read more

Prodaja: Jednosoban stan kod Velike Pijace

Stan se nalazi u zgradi Baston na sedmom spratu, površine 43 m2 + balkon. Stan je u odličnom stanju, većim dijelom je renoviran, sređeno je kupatilo, hodnik, renovirana kuhinja i promijenjena ulazna vrata. Stan od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu. Južna strana.

Read more
Strana 1 od 512345