Prodaja: Dvosoban stan kod Velike Pijace

Prodaje se odlično očuvan dvosoban stan u starogradnji, u blizini Velike Pijace. Stan se nalazi u stambenoj zgradi u ulici Bratstva i Jedinstva, na trećem spratu, koji nije poslednji. Komforan, površine 74 m2, ima ulazni hodnik, dnevnu sobu sa izlazom na jednu lođu, koja je zatvorena roletnama. Kuhinja i trpezarija su posebna prostorija odvnojena od dnevne sobe i takođe izlaze na terasu. U stanu su dvije spavaće sobe, jedna je veća i sa velikim plakarom, koje izlaze na drugu, manju terasu. Kupatilo je renovirano. Stan je orijentisan ka...

Opširnije...

Prodaja: Garsonjera u soliteru kod Velike Pijace

Garsonjera se nalazi u soliteru iznad tržnog centra Mall of Montenegro, na devetom spratu i površine je 20 m2. Sastoji se iz ulaznog hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i terase. Stan je u izvornom stanju.

Opširnije...

Renta: Kancelarija u zgradi Razvršja

Opremljena kancelarija površine 30 m2 nalazi se u zgradi Razvršja kod Autobuske stanice. Prostor je opremljen, sastoji se iz jedne kancelarije, kuhinje i toaleta. Nalazi se na prvom spratu.

Opširnije...

Prodaja: Dvosoban stan na Pobrežju, zgrada Ljuba Zeca

Dvosoban stan površine 58 m2 nalazi se na šestom spratu u zgradi Ljuba Zeca. Od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, dvije spavaće sobe i kupatilo. Orijentisan ka istoku. Ima dvije terase.

Opširnije...

Renta: Dvosoban stan kod Velike Pijace

Dvosoban stan površine 65 m2 nalazi se na drugom spratu u zgradi Fidije, kod robne kuće Paradiso. Stan je kompletno opremljen, od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju, dvije spavaće sobe, toalet i kupatilo. Orijentisan...

Opširnije...

Prodaja: Poslovni prostor na Pobrežju

Poslovni prostor površine 55 m2 nalazi se u zgradi Zetagradnje u ulici 4.jula. Prostor je jedna cjelina, u sivoj fazi. Pogodan za kancelarije.

Opširnije...

Renta: Poslovni prostor kod Pošte i Željezničke stanice

Poslovni prostror površine 300 m2 nalazi se na trećem spratu poslovne zgrade. Prostor nije opremljen, klimatizovan je i sa ugrađenom rasvjetom. Sastoji se iz sedam kanlcelarija i dva mokra čvora.

Opširnije...

Renta: Poslovni prostor kod Velike Pijace

Sređen poslovni prostor površine 200 m2, sastoji se iz prizemlja i suterena. Prostor je višenamjenski. Orijentisan ka ulici.

Opširnije...
Strana 1 od 212