Prodaja: Jednosoban stan kod Velike Pijace

Stan se nalazi u zgradi Baston na sedmom spratu, površine 43 m2 + balkon. Stan je u odličnom stanju, većim dijelom je renoviran, sređeno je kupatilo, hodnik, renovirana kuhinja i promijenjena ulazna vrata. Stan od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu. Južna...

Opširnije...

Renta: Kancelarija u zgradi Razvršja

Opremljena kancelarija površine 30 m2 nalazi se u zgradi Razvršja kod Autobuske stanice. Prostor je opremljen, sastoji se iz jedne kancelarije, kuhinje i toaleta. Nalazi se na prvom spratu.

Opširnije...

Prodaja: Dvosoban stan na Pobrežju, zgrada Ljuba Zeca

Dvosoban stan površine 58 m2 nalazi se na šestom spratu u zgradi Ljuba Zeca. Od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, dvije spavaće sobe i kupatilo. Orijentisan ka istoku. Ima dvije terase.

Opširnije...

Renta: Dvosoban stan kod Velike Pijace

Dvosoban stan površine 65 m2 nalazi se na drugom spratu u zgradi Fidije, kod robne kuće Paradiso. Stan je kompletno opremljen, od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju, dvije spavaće sobe, toalet i kupatilo. Orijentisan...

Opširnije...

Prodaja: Poslovni prostor na Pobrežju

Poslovni prostor površine 55 m2 nalazi se u zgradi Zetagradnje u ulici 4.jula. Prostor je jedna cjelina, u sivoj fazi. Pogodan za kancelarije.

Opširnije...

Renta: Poslovni prostor kod Pošte i Željezničke stanice

Poslovni prostror površine 300 m2 nalazi se na trećem spratu poslovne zgrade. Prostor nije opremljen, klimatizovan je i sa ugrađenom rasvjetom. Sastoji se iz sedam kanlcelarija i dva mokra čvora.

Opširnije...

Renta: Poslovni prostor kod Velike Pijace

Sređen poslovni prostor površine 200 m2, sastoji se iz prizemlja i suterena. Prostor je višenamjenski. Orijentisan ka ulici.

Opširnije...

Prodaja: Dvosoban stan kod Velike Pijace

Dvosoban stan površine 66 m2 + terasa, nalazi se na prvom spratu u stambenoj zgradi u blizini Autobuske stanice, djelimično je renoviran. Od prostorija ima dnevnu sobu,trpezariju, kuhinju, dvije spavacw sobe, kupatilo i toalet. Orijentacija...

Opširnije...
Strana 1 od 3123