Renta: Opremljena garsonjera u zgradi Razvršja kod Kodre

Garsonjera se nalazi u zgradi Razvršja kod Kodre na drugom spratu. Kompletno je opremljena, površine 24 m2, i sastoji se iz ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila i terase.

Opširnije...

Renta: Dvosoban stan u naselju Ljubović

Dvosoban opremljen stan površine 80 m2 nalazi se na trećem spratu u stambenoj zgradi u naselju Ljubović. kod Rudog. Stan ima dnevnu sobu, trpezariju, kuhinu, dvije spavaće sobe i kupatilo. Južna strana.

Opširnije...

Prodaja: Dvosoban stan na Pobrežju, zgrada Ljuba Zeca

Dvosoban stan površine 58 m2 nalazi se na šestom spratu u zgradi Ljuba Zeca. Od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, dvije spavaće sobe i kupatilo. Orijentisan ka istoku. Ima dvije terase.

Opširnije...

Prodaja: Dvosoban stan ispod Ljubovića

Dvosoban stan površine 69 m2 nalazi se na drugom spratu u zgradi Rakčevića u naselju Ljubović. Od prostorija ima hodnik, dnevnu sobu, kuhinju, dvije spavaće sobe i kupatilo. Stan izlazi na veliku terasu, južna strana, u stanu ostaje...

Opširnije...

Prodaja: Trosoban duplex u naselju Ljubović, kod Kodre

Trosoban duplex stan površine 90 m2 nalazi se na drugom i trećem spratu u zgradi u neposrednoj blizini klinike „Codra“. Stan se sastoji iz dnevne sobe, kuhinje, ima tri spavaće sobe i kupatila.

Opširnije...

Renta: Trosoban duplex na Pobrežju

Trosoban duplex površine 150 m2 nalazi se na petom spratu, kompletno je opremljen. Od prostorija ima hodnik, gostinski toalet, dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, u prvom nivou. U drugom nivou si tri spavaće sobe i kupatilo. Orijentacija istok, ima...

Opširnije...

Prodaja: Plac ispod Ljubovića

Urbanistička parcela površine 1700 m2, na atraktivnoj lokaciji, ispod Ljubovića. Na parceli je moguće izgraditi objekat bruto površine 1300 m2.

Opširnije...