Prodaja: Kuća na Žabljaku, iznad hotela Planinka

Plac sa dvije kuće nalazi se u centru Žabljaka, iznad hotela Planinka. Površina placa je 500 m2 i na njemu su izgradjene dvije kuće 80 m2 površine.

Opširnije...

Prodaja: Kuća na Žabljaku

Kuća se nalazi u centru grada, iza autobuske stanice, površine je 59 m2 na placu površine 377 m2. Kuća je u dobrom stanu ali su potrebna izvjesna ulagnja.

Opširnije...

Prodaja: Plac na Žabjaku

Plac je ukupne površine 44.000 m2 i nalazi se na lokaciji KO Pašine vode II, na 3 km od centra Žabljaka u neposrednoj blizini novog puta, odnosno 1.5 km udaljen od skijališta Savin kuk. Plac je urbanizovan, u jednom dijelu predviđena je gradnja apartmamskog kompleksa sa restoranom i pomoćnm sadržajima. Dovedena struja i voda na...

Opširnije...

Prodaja: Vikendica na Žabljaku

Kuća je površine 125 m2. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa kaminom, kuhinja, kupatilo sa saunom i skijašnica. Na spratu su tri spavaće sobe i kupatilo. Ima centralno grijenje na struju, a cijela kuća može se grijati i preko kamina, na drva. Kuća je luksuzno opremljena. Nalazi se na prostranom placu površine 3,8...

Opširnije...

Prodaja: Plac na Žabljaku

Plac je površine 600 m2. Nalazi se u neposrednoj blizini skijališta i kampa „Razvršje“. Nije u zoni nacionalnog parka.

Opširnije...

Prodaja: Kuća na Žabljaku

Vikendica se nalazi u zoni nacionalnog parka Durmitor, na putu prema Savinom kuku. Kuća je montazna, prizemna, povrsine 69m2. Ima dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavace sobe, kupatilo i dvije terase.

Opširnije...