Prodaja: Plac na Žabljaku

Prodaje se 1500 m2 placa na Žabljaku, u Razvršju. Plac ima sve komunalne priključke, urbanizovan.

Opširnije...

Prodaja: Kuća u centru Žabljaka

Kuća se nalazi u centru Žabljaka, iza restorana „Oro“. Kuća je površine 320 m2, sastoji se iz četiri stana. Stanovi su po strukturi jednosobni, cc 60 m2. Potkrovlje kuće je nedovršeno i ono se takođe sastoji iz dva stana. Kuća ima i četiri podruma i dvije garaže u prizemlju. Kuća je uknjižena i ima građevinsku...

Opširnije...

Prodaja: Plac na Žabljaku

Plac je površine 700 m2 i nalazi se na lokaciji Tepačko polje. Plac je ograđen, na placu ima voda i struja kao i urađena septička jama. Postoji mogućnost izgradnje dva stambena objekta. Prilaz do placa je makadamski...

Opširnije...

Prodaja: Plac na Žabljaku

Plac je površine 26024 m2 i nalazi se u blizini zaravni Šljemen. Zemljište je klasificirano kao dijelom šuma a dijelom livada.

Opširnije...

Prodaja: Plac na Žabljaku

Parcela površine 18,689 m2 nalazi se na oko 2 km od skretanja za Savin kuk, KO Pašina voda I.

Opširnije...

Prodaja: Parcela na Žabljaku

Parcela se nalazi u samom centru, kod hotela „Žabljak“, uz put. Parcela je površine 312 m2 i predviđena je izgradnja stambenog objekta.

Opširnije...

Prodaja: Kuća na Žabljaku, iznad hotela Planinka

Plac sa dvije kuće nalazi se u centru Žabljaka, iznad hotela Planinka. Površina placa je 500 m2 i na njemu su izgradjene dvije kuće 80 m2 površine.

Opširnije...

Prodaja: Kuća na Žabljaku

Kuća se nalazi u centru grada, iza autobuske stanice, površine je 59 m2 na placu površine 377 m2. Kuća je u dobrom stanu ali su potrebna izvjesna ulagnja.

Opširnije...