Renta: Kancelarije u ulici Slobode

Izdaje se prostor u strogom centru grada, u ulici Slobode,površine 48 m2. Prostor se nalazi na drugom spratu, renoviran i neopremljen. Izdaje se za kancelarije.

Opširnije...

Renta: Opremljen jednosoban stan na Pobrežju

Izdaje se kompletno opremljen jednosoban stan na Pobrežju, u zgradi Ljuba Zeca. Stan se nalazi na osmom spratu, dupleks i površine je 38 m2.

Opširnije...

Renta: Poslovni prostor Preko Morače

Izdaje se odličan poslovni prostor Preko Morače, površine 142 m2. Prostor se nalazi na prvom spratu i sadrži sedam kancelarija,dva mokra čvora i čajnu kuhinju.

Opširnije...

Renta: Nov, lux opremljen stan ispod Ljubovića

Izdaje se nov dvosoban stan na Zabjelu, u stambeno zgradi koja je novogradnja i nalazi se tik uz brdo Ljubović. Stan je površine 58 m2, nalazi se na četvrtom spratu i sadrži sledeće prostorije: hodnik, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, dvije spavaće sobe i kupatilo. Stan je orijentisan prema zelenilu brda Ljubović. Sva tehnika u stanu je energetski efikasna, nova i pod garancijom, kao i namještaj.Stan je u potpnosti namješten, sa izuzetkom druge spavaće sobe koju bi vlasnik opremio shodno zahtjevima...

Opširnije...

Renta: Lux jednosoban stan u City kvartu

Izdaje se lux jednosoban stan u City kvartu u zgradi Čelebić. Stan je površine 50 m2, komforan, opremljen novim namještajem, kompletnom ugradnom kuhinjom sa kuhinjskim aparatima. Od prostorija sadrži ulazni hodnik, dnevnu sobu sa trpetarijom i kuhinjom, kupatilo, spavaću sobu i...

Opširnije...

Renta: Jednosoban stan u Central Pointu

Izdaje se jednosoban opremljen stan u Central Pointu, u zgradi Zetagradnje u ulici Marka Radovića, preko puta City Malla. Stan je površine 40 m2 i nalazi se na devetom spratu. Posjeduje dnevni boravak sa trpezarijom i ugradnom kuhinjom, spavaću sobu, hodnik, kupatilo i terasu. Stan je slobodan za useljenje i izdaje sena duži...

Opširnije...

Prodaja: Poslovni prostor u Zagoriču

Prodaje se poslovni prostor u zgradi Čelebić u City Keju. Prostor je površine 38 m2, nalazi se u drugoj zgradi od Mupa i orijentisan je zapadno.  

Opširnije...

Prodaja: Nov jednosoban stan u City kvartu

Prodaje se nov, neuseljavan stan u zgradi Čelebić u City kvartu, iza restorana Forest. Stan se nalazi na drugom spratu i površine je 54 m2. Orijentisan je jug-istok.

Opširnije...